Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha azt érzem...

Mit tegyek, ha azt érzem falakba ütközöm az életben, munka és emberi kapcsolatok terén is? 32/F

Figyelt kérdés
Nem tudom jól megfogalmazni, egyszerűen mintha láthatatlan falakba ütköznék. Be se hívnak interjúra sehova, hiába küldözgetek önéletrajzokat.. Kapcsolati téren is ezt érzem sok esetben. Nagyon sokszor nem is vesznek emberszámba, vagy nem ír vissza, akinek írok. Miért van ez? Ennek mi értelme??

nov. 27. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy segédápolóként próbálkozhatnál kórházakban. Oda mindig kell ember. Én is azt fogom most csinálni hamarosan
nov. 30. 18:28
 12/14 A kérdező kommentje:
10# És te dolgozol most jelenleg?
nov. 30. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, csak fogok. Tavasztól megyünk gyakorlatra kórházba. Engem még eltartanak a szüleim. De munka mellett csinálják a többiek a képzést. Én sajnos nem találtam még munkát. A gyakorlatért kapunk egyébként majd valamennyi pénzt is. És két szakmánk is lesz így. Segédápoló, szövettani asszisztens, gyógyszertári vagy fogászati, radio asszisztens
nov. 30. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Utána sajnos sztem ki kell mennem külföldre. Mert itt haldoklik az eü. Nem adnak rá pénzt. Szóval hiába van sok munka, nem vesznek fel embert. Mert az pénz
nov. 30. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!