Mit tegyek, ha azt érzem falakba ütközöm az életben, munka és emberi kapcsolatok terén is? 32/F
Figyelt kérdés
Nem tudom jól megfogalmazni, egyszerűen mintha láthatatlan falakba ütköznék. Be se hívnak interjúra sehova, hiába küldözgetek önéletrajzokat.. Kapcsolati téren is ezt érzem sok esetben. Nagyon sokszor nem is vesznek emberszámba, vagy nem ír vissza, akinek írok. Miért van ez? Ennek mi értelme??ma 01:16
1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul élem meg az elutasítást, mindkét fronton, kapcsolati és munkafronton is. Amikor ezt kapom páros lábbal szoktam ugrálni, hangosan visítok és beleverek egyet az IKEA-szekrénybe. Tiszta ideg vagyok!!
ma 01:28
2/3 anonim válasza:
Hat ilyen az elet.Van akinek konnyen osszejon minden jo melo,szep baratno,jo kocsi,haz...meg vagyunk mi.Udv a klubban 27/f.
Probalj a kissebb oromokhoz fordulni sport,sorozatok,jatekok pl.Nekem ez segit.
3/3 anonim válasza:
Visítozás és bútorverés helyett esetleg fejleszd magad. Hosszú még az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!