Ígérnek valamit,meggyőzőnek tűnnek utàna nem lesz belőle semmi és mikor elmúlik az ígéret hatàrideje jelentkeznek.Szàmotokra is ismerős helyzet?
Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtàrsnőm ígért segítséget akivel a levelezőre jàrok ő egy alapítvànynàl dolgozik.Konkrétan egy teremre lett volna szükségem egy klienssel.Ő ehhez a gyakorlathoz ígért helyszínt az egész évfolyamnak.Írtam neki múlt héten megnyitotta nem vàlszolt csak pàr nappal később,hogy szàmàra közeli személy meghalt azért nem írt,aznap nem dolgozott.De hétfőn visszaszól és szinte biztos lesz szabad terem.Nem szólt vissza.Fél 5- re kellett volna a terem ő írt 6-kor es megkerdezte hogy sikerult a beszelgetes? Mondjuk ez fura kerdes kicsit mivel nekem ehhez a gyakorlathoz kellett volna a helyszín de megoldottam rogtonoztem helyszint ami egy ilyen gyakorlathoz nem az eloirasoknak megfelelo,de nem volt mas valasztasom az oktatok meg nem muszaj hogy megtudjak.Ahogy kivettem a szavaibol nem csaladtagja hunyt el,de kozeli volt neki.Megertem a masik ember gyaszat,voltam olyan helyzetben.De ha dolgozott es igerte rakerdezhetett volna.Vagy inkabb mondta volna rogton hogy nem aktualis.Par honapja tanulunk egyutt,szoktunk beszelgetni nem tudok velemenyt alkotni rola.Megbizhatonak tunt.De van sok ember aki kamuzik ha nem akar segiteni,kibujik alola es barmit kepes kitalalni.Es mikor valaki igy kezdi a mondatot a valaszomra,hogy kerlek bocsass meg nekem...abbol altalaban nem sok jo szokott lenni a kesobbiekben sem.Ez az eset emlekeztet multbeli dolgokra ahol felultettek mindenfele kifogassal.Ezek utan ot nem szivesen kerem meg ilyen jellegu dologra a regi tapasztalataim miatt.Vannak mas lehetosegek is csak elore kell egyeztetni helyszint.ma 21:21
2/3 anonim válasza:
Sok a megbízhatatlan ember, tán több, mint a megbízható. Normálisan 1 ember csak egyszer csaphat be, utána megszűnik a kapcsolat.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es mostmar en is egy alkalomra redukaltam a szamot jo esetben kettore de a masodik alkalom az esetek tobbsegeben hiabavalo mert tobb is lesz belole.
Nem mondom 100%- ra hogy kamuzott az evfolyamtarsnom az eset eszembe jutatta ezt a kerdest.De barmi volt ha utana tudott irni hogy hogy volt elotte is megtudta volna irni hogy alkalmas vagy nem.A pszichologusnom tavaly pl.nem mondta le a beszelgetest senkivel sem amikor meghalt egy kozeli baratnoje es meg el sem temettek.Annyit mondott,most gyaszol,szet van kicsit csuszva es lehet neki neha nagyobb problemaja van mint nemelyik paciensnek.
ma 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!