Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen emberi tulajdonság?

Bajer kérdése:

Ez milyen emberi tulajdonság?

Figyelt kérdés
Mi a megfelelő terminus az ilyen emberekre? Van két ismerősöm, tőlem 6 km-re és én innen jobban tudom, hogy ők hol találják meg a kerti szerszámot amit kölcsön adtam nekik. Ők tették el, én csak véletlenül tudom, hogy hol találják. Amikor néha átmegyek, látom hol van éppen. Ijedten felhív egyikük, hogy hol lehet. Beszarok rajtuk. Kell nekik egy munkához de amúgy leszarják, hogy hová teszik.

ma 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmetlenség, nemtörődömség, túl sok mindenen agyal egyszerre és elvész a káoszban.
ma 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozott.
ma 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendetlen, szétszórt, sok ilyen van. Az én párom a másik véglet, ha ülünk a nappaliban és megkérdezem, hogy hol találom a garázsban pl. a metszőollót, akkor pontosan megmondja, hogy melyik szekrény melyik polcán és mi van mellette. Ugyanolyan rendben tart mindent ott is, mint a ruhásszekrényében. Ilyen férfi is van. Szerencsére 😊
ma 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kelekótya, kerge, figyelmetlen...
ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!