Ismertek-e személyesen laposföldhívőket?
Figyelt kérdés
Rokonságban, ismerősök vagy munkatársak között? Ha igen, milyen emberek, milyen a természetük? Mennyire nyomatják a hiedelmeiket, próbálnak másokat meggyőzni?okt. 31. 10:05
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem ismerek.
Igen, ismerek, mesélek róla.
23 szavazat
1/11 anonim válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést? Provokáció miatt? Vagy miért pont ez a téma érdekel téged?
Miért pont laposföldhívő?
Miért gondolod azt, hogy amit anno konteónak hitték, az most nem valósult már meg?
Kérdésedre a válaszom: nem ismerek laposföldhívőt.
2/11 anonim válasza:
"Miért gondolod azt, hogy amit anno konteónak hitték, az most nem valósult már meg?"
Még eddig egy konteó se valósult meg...
3/11 A kérdező kommentje:
1: Mert én eddig csak cikkekben, kommentekben, videókban és podcastekben találkoztam laposföldhívőkkel. Kíváncsi vagyok, milyen ha valakinek ilyen ismerőse van, esetleg rendszeresen találkozik vele, netán együtt dolgozik. Nem tudom, miért kell mindjárt beszólni és vitát generálni.
okt. 31. 10:24
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért kell egyből támadásnak venni egy kérdést. Azt hiszed, hogy csak te kérdezhetsz, és más nem kérdezhet vissza?
5/11 A kérdező kommentje:
4: Ha itt valaki feltesz egy kérdést, akkor azt alapvetően megválaszolni kellene, amennyiben meg tudod. Nem pedig rákérdezni, hogy miért tette fel a kérdést. És még meg is spékelni a feltevéssel, hogy talán provokálni akar. Márpedig te most pont ezt csináltad. Hogy a fenébe ne venném támadásnak?
okt. 31. 10:30
7/11 anonim válasza:
Igen. Non konform ember, gondja van a társadalmi beilleszkedéssel, mindig is volt. Mind a munka világában, mind a fiatalkorában akadtak problémai a hatalommal, vezetéssel. Örök lazadó. Neten nyomatja a lapos földes elméletet. Aranyos amúgy az ember. Nem erőszakos, de neten gyárt erről tartalmát, ja, bibliai érvrendszerrel is érvel. De hívők ellenében sokszor.
8/11 anonim válasza:
Nem ismerek, de állítólag nagyon omos emberek és érvelni is szépen érvelni tudnak a lapos Föld mellett.
10/11 A kérdező kommentje:
8: De akkor felesleges kommentelned. Jelzem odafent a szavazással, hogy csak azoktól várok választ, akik ismernek.
nov. 4. 05:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!