Ismerős szitu, hogy vannak olyan emberek, akik folyton ígérnek, meg hitegetnek, aztán semmi nem lesz az ügyből?
Figyelt kérdés
Ha meg máshonnan pl. megveszed, mert meguntad a várakozást, még te vagy a rossz, nagy szájjal mondják, hogy miért nem vártál, olcsóbban megszerezhetted VOLNA, segített VOLNA...okt. 25. 20:08
1/17 anonim válasza:
Aha, ismerős
Nagyon sok ilyen ember van, de idővel rájuk un az ember és leépítik őket. Nyilván akkor is nekik állj feljebb, de addigra a másik már rég immunins a drámára és a hisztire.
2/17 Katona Dius válasza:
Yap. A házvásárlásnál voltunk így. Unokahúom ingatlanos, és valami olyasmit mondott, hogy ha ő ajánl be hitelfelvételre, akkor ő kap valami jutalékot és azt elosztjuk. (Nem emlékszem a részletekre, évekkel ezelőtt volt és nemis magyarázta el rendesen.) Aztán hetek teltek el, csak nem intézte a dolgot, az eladók meg már várták a pénzt. Szóval meguntam, szóltam neki, hogy sztornó, megyek magamtól. Végül bementem a bankomba elindítani a hitelt, amit végül meg is kaptam és meglett a ház. Azóta neki és az anyjának (nagynéném) én vagyok a világ szemete, mert nem tudtam várni... Hát csak nem fogok egy jó (és jó árú) házat veszni hagyni, pár ezer forintért...
3/17 anonim válasza:
Szerelő. Hitegetett minket, hogy jönni fog, meg nem felejtett el stb. Sosem jött, és soha többé nem vette fel a telefont nekünk!
5/17 Katona Dius válasza:
Igen :D Sikerült :D Bár volt ma egy kommentem, onnan is kihagytam, de ott erős volt a kísértés, hogy mégse :D
6/17 A kérdező kommentje:
Annyira tud bosszantani az ilyen, akkor inkább ne mondjon semmit, és magam keresek pl. villanyszerelőt (erre is volt példa), de neeeem, ő majd tud egyet, de ő most épp nem ér rá, de várjam meg, mert tuti jó szakember stb.. Már régen kész lett volna a dolog, de így meg csak ment az idő.
okt. 26. 09:45
7/17 anonim válasza:
Én az ilyen személyeknél egy idő után már nem várok arra, hogy tartsa be amit ígért.
Ha nagyon bizakodó kedvemben vagyok akkor várok 2 napot hogy lépjen valamit, ha addig nem mozdítja előre felé a dolgot ahogy ígérte,megoldom máshogy, felnőttként tudok én magam is ügyet intézni. Úgy is tudja az ember hogy az ilyen megbízhatatlan alakoknál az lesz a vége.
8/17 Katona Dius válasza:
Ha olyan fajta vagy, akit nem zavar,ha utána köpnek a rokonok, akkor tudud azt tenni, hogy szemtől szembe, mikor ajánlkozik segíteni megmondod, hogy mindig ku-rva lassan intézkedik, te meg nem érsz rá várni. szóval megoldod egyedül.
10/17 anonim válasza:
Ismerős. Mikor szóvá mered nekik tenni, hogy megelégelted a hitegetést, az üres ígéreteket, nem számít, mennyire kulturáltan és kedvesen tálalod, fixen nekik áll majd feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!