Lányok. Illik egy mekis happy meal menübe rejteni az eljegyzési gyűrűt?
Figyelt kérdés
nov. 25. 18:44
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon snassz. Akkor már inkább csinálok neki saját kezűleg reggelit/vacsorát/sütit és abba rejtem.
2/10 anonim válasza:
Persze, és ott is tarthatjuk majd az esküvői vacsorát, nászútra meg a Havanna lakótelepre megyünk, jó? >:)
3/10 anonim válasza:
Már megtörtént? Ha a kettőtök történetében volt valami, ami miatt a meki vagy a happy meal speciális jelentéssel bír, akkor igen. Akkor még jó pont is neki, hogy erre emlékezett. Vannak dolgok, amik egy kívülállónak tűnhetnek bunkóságnak stb, de az adott párnál meg valami bensőséges, kedves emlékhez/mókához/véletlenhez kötődik, amiről csak ők tudnak.
4/10 anonim válasza:
Ha a párod szereti a Happy Mealt és fogyasztja is, miért ne, kedves gesztus lehet. Ha alapvetően nem, akkor fura poén és gyerekes.
5/10 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, amit a hármas; egyéb esetben viszont nem lenne túl jó ötlet
6/10 anonim válasza:
Hány éves a csajod, hogy happy mealt rendel?
7/10 anonim válasza:
6. Nem mindegy? Az esküvővel majd megvárják a 16 -ot.
8/10 anonim válasza:
Hármashoz csatlakozom. De ha nem valami belsős poén, szerintem béna. De én elég basic vagyok ilyen szempontból, nekem egy normális felnőtt randi keretein belül tetszene, vagy otthon vacsorával készül, ilyesmi.
9/10 anonim válasza:
Ha van valami különleges jelentése a Happy Meal-nek számotokra, vagy valami miatt a Meki fontos nektek (pl. mérföldkő miatt), akkor szerintem rendben van. Különben nekem picit fura lenne, és nem annyira pozitív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!