Lányok. Milyen számotokra az ideális leánykérési szituáció?
Nagyon szép. :)
Tiszteli a férjed a régi hagyományokat. :)
Úgy tudom régen valóban az édesapa áldását kérték először.
Ha férfi vagy, akkor kell ismerned annyira a feleséged, hogy tudd, minek örülne. Nekem sok női ismerősöm a karácsonyfa mellettit tartja a legromantikusabbnak, szűk családi körben, vagy a szülinaposat, nekem azoktól hányingerem van, csalódtam volna a férjemben is, ha így kérte volna meg a kezem.
Mi kirándulni voltunk, tök egyedül, kettesben, a természetben. Nekem ez volt a legjobb, amit kaphattam volna.
De olyan ismerősöm is van, akit egy másik pár lagziján kértek meg, a pár beleegyezésével persze, ott is sírt rítt az új menyasszony, neki az volt a szép, 100 ember között.
Semmiképp se a semmiből jöjjön + ne mások előtt történjen, ezen kívül mindegy.
A legideálisabb esetben egy szép/emlékezetes nap végén örülnék neki a legjobban.
Pezsgőbe gyűrű semmiképpen. Fulladásveszélyes, de amúgy is fura lenne a ragacsos csöpögő gyűrűt felhúzni.
Nekem az ideális hogy kettesben vagyunk és rákérdez. Lehet meglepi a konkrét alkalom, de ne a semmiből jöjjön, szóval korábban legyen szó házasságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!