Lányok. Milyen számotokra az ideális leánykérési szituáció?
Figyelt kérdés
Pezsgőbe gyűrű pl? :D#Álom, eljegyzés
2023. júl. 10. 19:39
11/16 anonim válasza:
Az északi fény által festett ég alatt esne a legjobban, de alapvetően mindegy, csak semmiképpen ne nyilvános helyen, száz vadidegen előtt, akikre k'rvára nem tartozik egy ilyen intim pillanat.
12/16 anonim válasza:
Marciusban egy péntek délutánon, a netes megismermedésünk második évfordulóján egyszercsak feltette a kérdést. Először azt hittem, viccel, majd megláttam a kezében a gyűrűt, utána nem sok mindenre emlékszem, mert nagyon meghatódtam. Pont egy kinyúlt melegítő volt rajtam, a hajam sem volt szép, de pont így volt jó, abszolút nem számítottam rá. Az évfordulónkat nem ekkortól számítjuk. Jószívvel emlékszem vissza erre, azóta most júliusban az esküvőt is megtartottuk.
13/16 anonim válasza:
Csak úgy szerény körülmények között, egy minél nagyobb tengerjáró luxus yacht jakuzziában, pezsgős pohárral a kézben koccintva, átadva nekem egy gyémántköves eljegyzési gyűrűt. Úgy gondolom, hogy ez az alap, mert ÉN megérdemlem.
14/16 A kérdező kommentje:
Na téged sem fognak elvenni. :D
2023. dec. 4. 17:46
15/16 anonim válasza:
Timikét és Andikát is elvették valahogy. Ugye? Optimista vagyok és ne húzd le az energiaszintemet, te vámpír! 🤑
16/16 A kérdező kommentje:
Ők a példaképeid? :D
Mert akkor tudom még csökkenteni az energia szinted. :D
2023. dec. 5. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!