Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Milyen számotokra az...

Lányok. Milyen számotokra az ideális leánykérési szituáció?

Figyelt kérdés
Pezsgőbe gyűrű pl? :D

#Álom, eljegyzés
2023. júl. 10. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az északi fény által festett ég alatt esne a legjobban, de alapvetően mindegy, csak semmiképpen ne nyilvános helyen, száz vadidegen előtt, akikre k'rvára nem tartozik egy ilyen intim pillanat.
2023. júl. 11. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Marciusban egy péntek délutánon, a netes megismermedésünk második évfordulóján egyszercsak feltette a kérdést. Először azt hittem, viccel, majd megláttam a kezében a gyűrűt, utána nem sok mindenre emlékszem, mert nagyon meghatódtam. Pont egy kinyúlt melegítő volt rajtam, a hajam sem volt szép, de pont így volt jó, abszolút nem számítottam rá. Az évfordulónkat nem ekkortól számítjuk. Jószívvel emlékszem vissza erre, azóta most júliusban az esküvőt is megtartottuk.
2023. júl. 31. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak úgy szerény körülmények között, egy minél nagyobb tengerjáró luxus yacht jakuzziában, pezsgős pohárral a kézben koccintva, átadva nekem egy gyémántköves eljegyzési gyűrűt. Úgy gondolom, hogy ez az alap, mert ÉN megérdemlem.
2023. dec. 4. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Na téged sem fognak elvenni. :D
2023. dec. 4. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Timikét és Andikát is elvették valahogy. Ugye? Optimista vagyok és ne húzd le az energiaszintemet, te vámpír! 🤑
2023. dec. 5. 02:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Ők a példaképeid? :D

Mert akkor tudom még csökkenteni az energia szinted. :D

2023. dec. 5. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!