Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tartjátok egy picit...

Nem tartjátok egy picit túlzásnak, amit az emberek újabban az eljegyzés, esküvő, gyerek nemének kiderüléséről posztolnak?

Figyelt kérdés

Tudom, manapsag minden a likeért megy. Az hogy valakit eljegyeztek, az hogy valakit elvettek, az hogy most milyen nemű a gyerek (újabban ilyen lufikat pukkasztanak ki, s amilyen színű papír van benne, olyan nemű: kék-fiú, rózsaszín-lány).

Több ismerősöm már nem is kéri meg máshol a párja kezét, csak a trópusokon, pl Balin, s kb már egy külön fotós stáb dolgozik ezen, hogy megfelelő eljegyzési kép készüljön.

Ti mit gondoltok erről? Nem sok ez egy kicsit, ami megy a social mediaban?

aug. 31. 13:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
Nem, ezek legalább valóban fontos események, amire az ismerősök kíváncsiak lehetnek. Még mindig sokkal több értelmét látom, mint a moziban voltunk és milyen kaját ettem képeknek.
aug. 31. 13:15
 2/25 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is sok.

1) Ha az eljegyzésről posztol, akkor látja minden ismerőse és, ha valkit nem hív meg, az tudni fogja.

2) Az esküvő két ember fontos napja. A férjé és a feleségé. Minek kell mindenkinek megmutogatni? Hogy irigykedjen az, akinek feleennyire se volt jó?

3) Nagyon sokan csinálják azt a lufis dolgot, amit írtál. Szerintem ez tök jó dolog, sok ilyen videó van YouTube-n is. Ezzel nekem nincs gondom

aug. 31. 13:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet normális kereteken belül ilyenekről posztolni. Aki nem 60 képet tölt fel az eljegyzésről meg ilyenekről, azt megértem
aug. 31. 13:18
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
Sok. Az ő életük róluk kellene szóljon, nem arról, hogy ki mit gondol róluk. Ezek teljesen intim pillanatok. Vagy legalábbis annak kéne lenniük.
aug. 31. 13:33
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki azt posztol ki, amit akar. Akinek nem tetszik, ne nézze. Mivel különbözőek vagyunk, mindenki másképp gondolkodik, mást tart fontosnak. Van, aki szereti az egész életét kitenni, valaki nem. Mind a kettő az adott személy szemszögéből teljesen normális.

Nem tartom túlzásnak ezeket. Túlzás számomra az, hogy ha napi, vagy két-három naponta posztolnak az életük minden mozzanatáról.

A fontosabb események nem túlzások.

aug. 31. 13:39
 6/25 A kérdező kommentje:
4) valahogy én is így látom, csak kívancsi vagyok mások véleményére. Én pl szívesebben teszem ki, hogy mit sütöttem, hova kirándultam, meg akár azt hogy összeszereltem egy szekrényt, mint az intimebb pillanatainkat. Azokra lehet külön albumot kitenni. Utazós képeknél is max 1 közös kép, többi a helyekről, épületekrők szól. De kinek mi.
aug. 31. 13:41
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

"meg akár azt hogy összeszereltem egy szekrényt"

🤣 Komolyan, te ezt kiteszed? Minek? Erre vagy büszke, hogy egy szekrényt összeszereltél? 👏 Ez inkább a vicc kategória, már bocs.

aug. 31. 13:45
 8/25 A kérdező kommentje:
Más lemossa az autót, s kirakja. Akkor meg miről beszélünk. 😀 De ezt legalább természetesnek tartom. Csak az emberek gyakran a sima, unalmas pillanatokat ki sem rakják, mert nem "insta kokpatibilis". Ezért is csalóka sokszor, hogy ki mit rak ki.
aug. 31. 13:48
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Intim pillanat az, mikor szexelünk. Az esküvőnk nem, mert sok ember meg volt hívva, plusz fotós stb.. Nyilván megosztok pár képet. Az eljegyzés után is. És rohadtul nem a lajkok miatt.. Hanem mert büszke vagyok azokra az eseményekre, tetszenek a képek és mivel az ismerőseim olyanok, akikkel valóban ismerjük egymást ezért feltetelezem, hogy szívesen nézik és gratulálnak. És így is van. A közösségi média erről szól. Ha valaki nem ilyen beállítottságú, olvasson, nézzen dokumentum filmet amiből tajekozodhat, nem kötelező használni a közösségi médiát. Ha ég igen, értsétek már meg, hogy azért van, hogy posztolunk. Képet, szöveget, zenét stb.
aug. 31. 13:49
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
Mert ezt látják a filmeken. Letérdelés tengerparton a naplementében, vagy egy luxusétteremben egy rakás ember előtt, eljegyzési gyűrű a pezsgőspohárban, esküvő tengerparton virágokkal borított pavilonban stb. Méregdrága esküvői ruha uszállyal, fátyollal, hasában a gyerekkel, ez igen! Az egészről az Üllői úti fuck együttes esküvő című száma ugrik be.
aug. 31. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!