Nem tartjátok egy picit túlzásnak, amit az emberek
újabban az eljegyzés, esküvő, gyerek nemének
kiderüléséről posztolnak?
Figyelt kérdés
Tudom, manapsag minden a likeért megy. Az hogy valakit eljegyeztek, az hogy valakit elvettek, az hogy most milyen nemű a gyerek (újabban ilyen lufikat pukkasztanak ki, s amilyen színű papír van benne, olyan nemű: kék-fiú, rózsaszín-lány).
Több ismerősöm már nem is kéri meg máshol a párja kezét, csak a trópusokon, pl Balin, s kb már egy külön fotós stáb dolgozik ezen, hogy megfelelő eljegyzési kép készüljön.
Ti mit gondoltok erről? Nem sok ez egy kicsit, ami megy a social mediaban?
Szerintem az teljesen rendben van, ha 1-1 fontosabb eseményről, pillanatról, mérföldkőről kitesznek pár képet, ami nem több, mint (mondjuk) 5 darab.
Nekem az a túlzás, amikor/ha valaki közel napi szinten pakolja ki az újabb szelfit, vagy azt, hogy mit evett ebédre, vagy a komplett napi rutinját.
szept. 3. 19:15
22/25 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogyha összeházasodnak,miért kell 5 perc után már àtírni a Facebook nevüket a kötőjel verzióra... ha nem írják ki, akkor nem érvényes a házasság? :)
szept. 3. 19:43
23/25 anonim válasza:
Egy hetes volt a babank, amikor kiraktuk a fb-ra a ferjemmel. Azt az egy kepet, es kesz. Nehany ismeros, rokon korabban is kerdezgette, hogy “na es kep van?” “Lesz kep rola?” hat basszus, mas ismeroseim napi szinten raktak ki a terhessegukrol, a hasukrol kepeket, amiota pedig a babajuk megszuletett, szinten nem telik el ugy nap, hogy ne osztananak meg valami babas idezetet, kozos babas kepet, amitol nekem mint friss anyuka, megy el az eszem, tulzasnak erzem. Nyilvan aki hasonszoru, az meg engem furcsall, hogy en miert nem rakok ki napi 10x babas dolgokat. Hat ez van, nem vagyunk egyformak.
szept. 3. 23:17
24/25 anonim válasza:
#20: És ebből hogy olvastad ki az irigységet? De tényleg érdekel
szept. 4. 07:08
25/25 anonim válasza:
Nem tudom, engem sosem zavart hogy mások mit raknak ki. Ha őt ennyire idegesíti, hogy mások mint csinálnak, annak valami oka van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!