Fogok még nőni?
Figyelt kérdés
157 cm magas 18 éves fiú meglesz a 160 centiméter magasság vagy ne is álmodjak rólama 16:55
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű, de ránézésre senki nem mondja meg, hogy te 157 vagy 160 vagy-e. Napszak, cipő, hajviselet azt a 3 centis különbséget simán kompenzálja.
2/6 anonim válasza:
Passz. Én 20 éves korom után, még 4cm nőttem.
3/6 anonim válasza:
Még nőhetsz úgy kb 25 éves korodig. Viszont ha ekkora maradsz, azzal sincs gond, nyugi.
4/6 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nem aggasztana ha a korombeli lányoknak nem ez lenne az elsődleges szempont
ma 17:17
5/6 anonim válasza:
Miért lenne az? 160 vagyok, és mindig volt csajom. Ha feszengsz, az gáz.
6/6 anonim válasza:
Nőhetsz még, de nem biztos, hogy fogsz is (ha egy csaj a magasságod miatt nincs veled, az annyit is ér... ;) - nőként mondom) volt gimis osztály társam, aki a legalacsonyabb volt az osztályban, majd megjelent 5 év után azt oszt talin és úgy kellett felnéznem rá :D Szóval.. simán nőhetsz még 10 cm-t is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!