Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fogok még nőni?

Fogok még nőni?

Figyelt kérdés
157 cm magas 18 éves fiú meglesz a 160 centiméter magasság vagy ne is álmodjak róla

nov. 25. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, de ránézésre senki nem mondja meg, hogy te 157 vagy 160 vagy-e. Napszak, cipő, hajviselet azt a 3 centis különbséget simán kompenzálja.
nov. 25. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Én 20 éves korom után, még 4cm nőttem.
nov. 25. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nőhetsz úgy kb 25 éves korodig. Viszont ha ekkora maradsz, azzal sincs gond, nyugi.
nov. 25. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nem aggasztana ha a korombeli lányoknak nem ez lenne az elsődleges szempont
nov. 25. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne az? 160 vagyok, és mindig volt csajom. Ha feszengsz, az gáz.
nov. 25. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nőhetsz még, de nem biztos, hogy fogsz is (ha egy csaj a magasságod miatt nincs veled, az annyit is ér... ;) - nőként mondom) volt gimis osztály társam, aki a legalacsonyabb volt az osztályban, majd megjelent 5 év után azt oszt talin és úgy kellett felnéznem rá :D Szóval.. simán nőhetsz még 10 cm-t is.. :)
nov. 25. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szüleid, nagyszüleid is alacsonyak? Örökölhetted az alacsony termetet? Az ő magaságuk öröklődhetett benned, de sok eset van, amikor egy gyermek magasabbra nő, mint az elődei.

Ne gyötörd magad ilyen kérdésekkel, hiszen nőhetsz még, de ha nem, akkor is vannak 157 cm magas férfiak, akik boldogok.

nov. 25. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Genetikán múlik, de ha szerencséd van még tudod egy picit befolyásolni a magasságod. Egészségesen kell élni, nyújtani kell, aludni kell. Ezek mindenképpen jó hatással lesznek rád, és talán nősz is. Viszont, tudok egy módszert amivel 2-3 centivel magasabb lehetsz pár nap után, keress rá: wall chin tucks. Nyilván ez inkább a testtartást javítja, de igen, magasabb leszel. Én 189 helyett lettem 192 így. És utoljára sajnos el kell mondanom hogy igazat mond a kérdező, elképesztő mekkora a magasság fontossága az életben, főleg a lányoknál. Viszont az vagy aki vagy, ne utáld magad, ha valaki nem kér belőled a magasságod miatt akkor így jó neked és mindenkinek is.
nov. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!