Ha diszkalkuliás és sánta is vagyok, akkor el is áshatom magam az életben, mert semmire sem fogom vinni, sehova és senkinek nem fogok kelleni?
Figyelt kérdés
okt. 1. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, eláshatod magad.
Ne tedd.
25 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem hinném.
Csomó foglalkozás van ahol nem kell számolni. Sántaságra meg nem tudom van valami orvosi diagnózisod hogy milyen munkákat nem végezhetsz emiatt?
2/7 anonim válasza:
Ennyi alapján ezt nem lehet megmondani.
3/7 anonim válasza:
A dyscalculia és a sántaság nem jelenti egyértelműen és nem eredményezi önmagában a depressziót...
5/7 A kérdező kommentje:
3# diagnosztizált depressziós és borderline vagyok. Évek óta rendszeresen sírok, vagdosom magam, gyakran vagyok motiválatlan.
4# fentiek ellenére 4-es 5-ös érettségit tettem, ( kivétel matek, ahelyett mást választottam. ) Szeretem a nyelveket, a törit, irodalmat. Bölcsész szakon tanulok szlavisztikán. Sokat olvasok és írok, főleg verseket, vagy bármilyen szépirodalmat. Röviden, minden amiben jó vagyok és érdekel, az a humán és művészeti irány...
okt. 1. 19:57
7/7 anonim válasza:
Nem. Van, akinek még érettségije sincs, mégis sikeres lesz. Nem ezeken múlik.Te legalább tanulsz, ami előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!