Mivel életképtelen vékony és gyenge vagyok, soha nem lesz csajom, és szűzen fogok meghalni? Ez fix? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
júl. 11. 20:31
1/22 anonim válasza:
Az agyadat kell rendbe tenni, nem előre sajnáltatni magad, hogy úgysem sikerül semmi. Egyszer-egyszer figyeld meg a környezeted, hogy mindenféle embernek van párja, és nem csak az, aki fel tud mutatni kinézetet, izmokat, pénzt, kocsit, lakást, vagyont. Az egyik titkuk a hozzáállás, és hogy nem nézik szarba magukat, azzal is magabiztosak tudnak lenni, amijük van.
2/22 anonim válasza:
Például szedd össze magad. Ez még nem merült fel?
3/22 anonim válasza:
Menjél el kurvázni. A szűzeséged már meg is van oldva.
Gyengeségre és hogy vékony vagy, menjél el konditerembe. Ez is pipa.
Van még kérdésed?
4/22 anonim válasza:
Én màr a legnyomibb csóró mamahoteles infantilis rakàs szerencsétlenség csàvót is làttam talpraesett csinos nővel öszejönni, szóval neked sem kell leírnod magad.
5/22 anonim válasza:
Pasid még lehet, ha passzívat keresnek, ott a vékonyság és a gyengeség pozitív tulajdonság. És szűz sem leszel.
Mindig légy pozitív!
6/22 anonim válasza:
Ne legyél életképtelen, ne legyél vékony, ne legyél gyenge. Mindegyik ellen lehet tenni.
7/22 anonim válasza:
Szerintem vékonyként még mindig jobbak az esélyeid mint elhízottként.
9/22 A kérdező kommentje:
20-30 között vok.
júl. 11. 21:44
10/22 anonim válasza:
Én 20 évesen vesztettem el, nekem ezzel nem volt bajom.
Passz, kezdeményezz a csajoknál.
Ha lekoppintanak akkor sincs semmi van másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!