Milyen testalkatú férfi/fiú az ideálod? Melyik tetszik leginkább?
Kifejezetten a vékony, 30+ éves férfiak jönnek be. Mint a marathonfutók. Csak rajtuk akad meg a szemem. Ha magasak és hozzá még kicsit szörtelenek is, akkor még utánuk is fordulok néha.
Nőkből a “dundik” jönnek be. A legyen mit fogni rajtuk “kategória”. A sovány nők teljesen kiesnek a látómezőmből. Kivéve, mikor első blikkre férfinak hiszem őket a rövid hajuk miatt.
(Tudom, hogy csak a férfiakra fiúkra irányult a kérdés, de ez meg én vagyok, számomra így teljes a válasz)
Legyen nálam nagyobb. 170cm/55kg vagyok, egyszr jártam egy sráccal, aki ugyanilyen magas volt, és hozzá 65 kg, mikor megismerkedtünk, majd a karantén miatt abbahagyta a sportot, és az nem zavart, hogy zsírosodott, de az igen, hogy az izmai eltűntek, és egy idő után azt nézegettem, hogy ugye, még az én combom, és az én karom a vékonyabb, mert tudom, hogy ez nálam valami zavar lehet, de nekem kell kisebbnek lennem, nem akartam, hogy ő legyen a vékonyabb, mégis csak én vagyok a nő. Én továbbra is eljártam futni illetve szabadtéri edzőparkokba, covid előtt, meg azóta is így sportolok, de ő terembe szeretett menni, szóval aggasztott, hogy ha nem hagyom abba a sportot, vagy kezdek fogyózni, akkor egy idő után kisebb lesz.
Szeretem, ha egy férfi/fiú valamennyivel magasabb nálam. Ez elég szerencsétlen helyzet, mivel az átlag magyar férfi magassággal rendelkezem, illetve mindenképp legyen nagyobb. Az apatest, meg a kicsit izmos, kicsit zsíros test nagyon bejön, a vékony, a szálkás, a nagyon kigyúrt, illetve a nagyon kövér nem. Ami érdekes, mert én egy szálkás, vékony testalkattal rendelkezem, és tetszik a testalkatom, de férfiben ugyanez nem tetszik, illetve azt is tapasztalom, hogy ez sok férfinél kizáró tényező, ahogy az négyes is írta, nem tartják nőiesnek, ha nincs mit fogni valakin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!