Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen testalkatú férfi/fiú...

Milyen testalkatú férfi/fiú az ideálod? Melyik tetszik leginkább?

Figyelt kérdés
Ha egyet választhatsz.

2024. máj. 8. 12:05
A kérdező szavazást indított:
vékony
átlagos
enyhén zömök
enyhén izmos
közepesen izmos
nagyon izmos
nem baj, ha enyhén macis/apatestű
macis
32 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
semmilyen mert hetero vagyok
2024. máj. 8. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyértelműen akkor rád nem vonatkozik a kérdés.
2024. máj. 8. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Van az ún. "focistaalkat", annál picit izmosabb.
2024. máj. 8. 13:22
 4/10 anonim válasza:
100%

Kifejezetten a vékony, 30+ éves férfiak jönnek be. Mint a marathonfutók. Csak rajtuk akad meg a szemem. Ha magasak és hozzá még kicsit szörtelenek is, akkor még utánuk is fordulok néha.

Nőkből a “dundik” jönnek be. A legyen mit fogni rajtuk “kategória”. A sovány nők teljesen kiesnek a látómezőmből. Kivéve, mikor első blikkre férfinak hiszem őket a rövid hajuk miatt.

(Tudom, hogy csak a férfiakra fiúkra irányult a kérdés, de ez meg én vagyok, számomra így teljes a válasz)

2024. máj. 8. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Magas,átlagos kinézet jön be. De a vékonyakat nem szeretem és a túl izmosakat sem,szóval inkább az aputest akkor már. Én 173cm vagyok,ha 5 centivel magasabb az illető, onnantól már jó. De nálam az arc,szemek és haj a döntő.
2024. máj. 8. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Legyen nálam nagyobb. 170cm/55kg vagyok, egyszr jártam egy sráccal, aki ugyanilyen magas volt, és hozzá 65 kg, mikor megismerkedtünk, majd a karantén miatt abbahagyta a sportot, és az nem zavart, hogy zsírosodott, de az igen, hogy az izmai eltűntek, és egy idő után azt nézegettem, hogy ugye, még az én combom, és az én karom a vékonyabb, mert tudom, hogy ez nálam valami zavar lehet, de nekem kell kisebbnek lennem, nem akartam, hogy ő legyen a vékonyabb, mégis csak én vagyok a nő. Én továbbra is eljártam futni illetve szabadtéri edzőparkokba, covid előtt, meg azóta is így sportolok, de ő terembe szeretett menni, szóval aggasztott, hogy ha nem hagyom abba a sportot, vagy kezdek fogyózni, akkor egy idő után kisebb lesz.

Szeretem, ha egy férfi/fiú valamennyivel magasabb nálam. Ez elég szerencsétlen helyzet, mivel az átlag magyar férfi magassággal rendelkezem, illetve mindenképp legyen nagyobb. Az apatest, meg a kicsit izmos, kicsit zsíros test nagyon bejön, a vékony, a szálkás, a nagyon kigyúrt, illetve a nagyon kövér nem. Ami érdekes, mert én egy szálkás, vékony testalkattal rendelkezem, és tetszik a testalkatom, de férfiben ugyanez nem tetszik, illetve azt is tapasztalom, hogy ez sok férfinél kizáró tényező, ahogy az négyes is írta, nem tartják nőiesnek, ha nincs mit fogni valakin.

2024. máj. 8. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak a vékony alkat tetszik, az anorexiástól az atletikusan szálkásig.
2024. máj. 8. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
7es,fujj :D
2024. máj. 8. 22:10
 9/10 anonim válasza:

7-es,

Yeah!

2024. máj. 9. 09:41
 10/10 anonim válasza:
Vékony, és/vagy nagyon enyhén izmos. 23N
aug. 15. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!