(tudom, gugli fordító szint, de elérhető automatikusan létrehozott magyar felirat is - jobb, mint a semmi)
nov. 25. 13:04
13/20 anonim válasza:
Agytompulás.
nov. 25. 21:41
14/20 anonim válasza:
én voltam talán 9
21 éve szívom, már kötzel a 22
előpbb szívtam mint berúgtam...
megtetszett az a nyugodság, a mindent elsöprő nyugalom
a fű miatt eddigi életem során soha nem haltam meg, de az alkohol, a kristáűlyok, ismeretlken szerek miatt épp hogy túléltem.
a fű önmagában nem gáz
az itt a probléma nálunk lefújják (csak ha pro vagy akk se biztos levágod - ez ennyire komoly)
nov. 25. 22:08
15/20 anonim válasza:
igazi fű ott kezdődik magad csinálod meg :)
nov. 25. 22:09
16/20 anonim válasza:
Már nincsenek olyan jó füvek, mint 15 évvel ezelőtt. Se ízük, se bűzük, a hatásuk inkább olyan....nyomasztó, mint szórakoztató.
nov. 25. 23:54
17/20 anonim válasza:
Dee de 16 vannak újak amik néha meglepően jók és nem befújtak :D
nov. 26. 07:05
18/20 anonim válasza:
Mi az, hogy "befújt"? Rányomatnak valami szintetikus, noname cuccot a valódi fűre?
Gyakorlatilag vegyszerezik?
nov. 29. 21:41
19/20 anonim válasza:
Sajnos igen. Amint betört a szintetikus fű láz, ez a vonal is megugrott. Amit bionak és herbálnak mondanak, az senkit ne tévesszen meg, utolsó szintetikus és káros kínai mocsok. Teljesen lelketlen ipari cucc, semmi köze a valódi zöldhöz, csak betompulsz tőle. Bár aki arra használja, annak mindegy is. Na most "élelmes" dealerek a gyengébb, szarabb outdoor zöldeket már akkoriban is elkezdték ezzel a mocsokkal megspriccelni, hogy ütősebbnek érződjön. Filléres praktika, de egyre inkább kezdte a piacot is szétcseszni, mert kívülről nem is látni, csak a hatásból ismerhető fel. Szóval igen, mondhatni gyakorlatilag vegyszerezik. Miközben a világ másik felén már legális, minőségi, és nagy tisztaságú cannabist vehetsz a boltból jóval olcsóbban, és rendes nagy választékban. Mi meg itt tartunk, főleg itt mo-n megy nagyot ez a praktika, mert félig meddig legális anyagok ezek sajnos. Vagyis inkább szürkületi zóna, de a lényege ugyanaz. És az eszetlen és nem hatékony itteni drogtörvények logikus következménye is, hogy itt sokan ezzel próbálnak ügyeskedni. Meg hogy ennyire sikeresek is lehetnek benne.
nov. 29. 22:13
20/20 anonim válasza:
Németbe is mentek a lefújkált füvek.
Egyébként régebben is lefújkálták.
Én 18 éve próbáltam ki és aki hozta az is szívott ugyan abból és mondta hogy utánna tudta meg hogy felütötték. Lefújták valamivel.
Azt se tudtuk hol vagyunk és kik vagyunk vagy 8 órán keresztül pár alkuk után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!