Szorongások, depresszio halucinálasok feleslegesen pánikolsz dolgokon meg ilyenek. Horrorfilm után ejszaka nem mersz hazamenni meg követnek ezeket érzed stb.
Kicsinálja az idegrendszert egy idő mulva, ha telített a szervezet a méreggel.
nov. 25. 11:08
3/17 anonim válasza:
Érzelmi elszegényesedés, motiválatlanság, gondok a rövid távú memóriával, emberi kapcsolat sekélyessé, érdektelenné válnak, majd le is épülnek a tartalmatlanságuk miatt (a fűre nem lehet barátságot alapozni). Ha gyengébb vagy, akkor mentális problémák is felléphetnek. Mivel sok mindent elnyomsz majd magadban, ezért később ha abbahagyod melós lesz visszaépíteni magad, és hosszú ideig fog tartani, valamint örök életedre függő leszel, ami azt jelenti, hogy bármikor ha szívsz, elkattan az agyad és újra ugyan ott találod magad. Jó buli, és szerintem nincs gond vele, ha mondjuk évente tényleg csak pár alkalommal beszívsz, de a mindennapos használatnak ára lesz. Ez mind személyes tapasztalat.
nov. 25. 11:12
4/17 anonim válasza:
Hűha! De ha csak negatív hatásai vannak, méghozzá ilyen sok, akkor miért kattannak rá mégis olyan sokan? Mi benne a jó?? Miért legalizálják egyre több helyen, és miért válik orvossággá is? Én ezt nem értem 🤔
nov. 25. 11:42
5/17 anonim válasza:
Egyrészt: A tipikus tünet nem jelenti azt, hogy mindenkinél előfordul.
Másrészt: Sok embernél a pillanatnyi élvezet fontosabb, mint a hosszútávú hatás, lsd pl a rengeteg alkoholista.
nov. 25. 11:44
6/17 anonim válasza:
#4 Amit leírtam, azok hosszú távú, mindennapos és hosszútávú (több éves) használat következményei lehetnek. Módjával ez egy gyógyszer. Tudod...a mérget a mennyiség teszi.
nov. 25. 11:49
7/17 anonim válasza:
Elnézést a szóismétlésért.
nov. 25. 11:49
8/17 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm. Nem arról van szó, ha valaki buliban időnként használja, hanem ha tényleg minden nap.
Egyrészt nem tud nélküle létezni. Kapcsolatai kiüresedtek, megszűntek. Depressziós. Semmi sem érdekli. Munkahelyéről kirúgták. Azóta is dolgozik, de már nem olyan jó és biztos helyen, mint korábban.
nov. 25. 11:52
9/17 Kólauborkával válasza:
A fogyasztó ismerőseim kb.: 10%-a él teljes életet. Ugye az nem abból áll, hogy elbszom a fizumat fűre és várom a kövi fizut…a maradék 90% ilyen.
nov. 25. 12:11
10/17 anonim válasza:
Nekem amiatt lett szívproblémám mert dohánnyal szívom a jointot. Sok gagyi füvet is szívtam pár évig attól meg köhögtem. A tüdőnek biztos nem tesz jót. Ha visszamehetnék az időbe akkor dohány nélkül szívnám, úgy jóval egészségesebb. A rövid távú memória néha romlik kicsit. Ja aludni is nehéz ha véletlenül nincs fű. Más nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!