Miért ugranak bele a házasságba sokan, ha pár év múlva elválnak?
Iszonyúan kevés felnőtt ember van, aki tényleg felelősségteljes. A nagy része átgondolatlan, hirtelen döntéseket hoz, "majd lesz valahogy" címszóval. Gyerek kell, mert az az élet rendje, meg a Lauráék babócája is olyan édi, házasság kell, mert hogy néz az ki hogy nem vagyok meggyűrűzve, meg az esküvővel is akarok nagyzolni, összejövök ezzel a pasival/csajjal, mert biztos megváltozik miattam, nem számítanak a fülsüketítően ordító redflagek.
Öfejleszteni nem akarok, mert a pszichológus csak a bolondoknak való, meg amúgy sem kell változnom, jó vagyok így ahogy vagyok. Tenni a dolgokért nem akar egyik fél se, mert addig nem jutottak el hogy lesznek nehézségek amiket le kell küzdeni, könnyebb félrelépkedni, akár gyerek mellett is, "nem kapom meg ami jár" indokra hivatkozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!