Sokan ha csúnyák is miért nincsenek ezzel tisztában? Honnan ekkora önbizalom?Miért nem ismerik el,hogy csúnyák ennek ellenére nagyképűek,és folyton verik a mellényüket?
Kapásból a csúnya nem egy objektív fogalom. Van, akit taszít a kopasz fej, vagy a szeplők, másoknak meg pont bejön.
Másrészt az emberek milliónyi dologan találhatnak önbizalmat, amiknek semmi köze ahhoz, hogy az illető hogy néz ki.
1
Vannak szürke zónák, de a szépség oly annyira azért nem szubjektív.
1000 emberből 999 csúnyának fogja találni Varga Irénkét és szépnek Palvin Barbit meglehetősen objektív szempontok mentén.
Miért a nagyképűsèg a jól kinéző embereknèl jobban elfogadható számodra?
Értem a kérdésed de értelmetlen mert semmiképpen se jó akár jól néz ki az illető akár nem
1. Nem mindenki tudja magáról, hogy csúnya.
2. Attól, hogy te valakit csúnyának tartasz, mint pl. én az elhízottakat, lehet, hogy ők is tetszenek másoknak, tehát az ő szemükben ők nem is csúnyák.
3. Komplexusosak, és ezzel kompenzálnak.
Ha valaki mondjuk nem a legszebb/legjóképűbb, de sikeres a munkájában, viszi előre a céget, erdeményes, vannak barátai az ne érezze jól magát a bőrében?
Szerintem az a gáz amikor valaki a semmire veri a mellét, meg hogy ő legjobb legnagyobb ember. A jóképűségnek ehhez semmi köze. Nem láttál még olyan embert, akinek az egyetlen erénye a kinézete, mert buta mint a tök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!