Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki naponta kirak magáról...

Aki naponta kirak magáról képet annak önbizalom hiánya van ?

Figyelt kérdés

Aki naponta posztol képet magáról annak önbizalom hiánya van ?

Külön érdekelne azok akik szinte félmeztelen képeket pakolnak ki magukról de nincsen se Onlyfans se sampon reklám meg semmi ilyesmi.

nov. 11. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszenek maguknak.
nov. 11. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyenes úton halad egy torz személyiség felé.

Látok, ismerek sok ilyen embert, de mintha valami földről elrugaszkodott csodalények lennének, akik minden szögből várják a hódolatot, rajongást, áhitatot.

nov. 12. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem jellemzően azok az ismerőseim csinálják ezt facebookon, akik elváltak. Válás után egyre több a szelfi. Egy középiskolai osztálytársam, mióta pár éve elvált, naponta minimum 5-6 képet tesz fel magáról, a legtöbbet edzés közben készíti, mindenféle pózban. Nekem ilyenkor az az érzésem, hogy ezzel akarja a külvilágnak, de elsősorban önmagának bizonyítani, hogy ő bizony még mindig kapós. Ugyanazokat a képeket felteszi instagramra is.
nov. 12. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet önbizalomhiány, vagy épp (pozitív) megerősítésre vágynak/várnak, lehet, hogy bizonyítani szeretnének valamit, vagy csupán csak tetszett nekik a magukról készült kép, és úgy voltak vele, megérné kitenni azt.
nov. 12. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
mert még nem jöttek rá, hogy tízezer lájk egy fotón sem ér szart sem.
nov. 13. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!