Mi a véleményetek a mai tinédzserekről? Lennél ma tini?
A mai tinik nagyon nehéz helyzetben vannak, agymosottak, média bombázza őket falcs információkkal, a suli nem látja el őket hasznavehető infóval, ahogy korábbi generációkat sem, csak ők már nem megmenthetőek, mert nem hallgatnak csak a médiára, a fizetett ismert tiktokerekre, akik oltásokra es mindenféle káros dologra biztatja őket.
Elveszett generáció, manipulálhatóak, könnyen hozzáférnek drogokhoz, isznak, züllenek, sokuk funkcionális analfabéta, a hatalom majd arra irányítja őket amerre akarja, csak benzóhoz jussanak. En pl ezt látom Svedországban ahol élek.
Idegbeteg, szülőtől koran elválasztott gyerekek, 1 éves koruktól hányódnak napközikben, a mai tinik statisztikai adatok szerint nagyon rosszul vannak, vagdossák magukat, önkárosítóak, nincsenek példaképeik, döntik magukba az energiaitalt, ami csomó nanotechnológiás mérget tartalmaz, koffein a legkisebb gond belőle, be kéne tiltani mindenhol a világon, az energiaitaltól magukon kívül vannak, düh, figyelemzavar stb
A mai tinik nagyon rossz helyzetben vannak!
"orrvérzésig kell agymosni magunkat a tiktokkal"
náluk most ez a divat, de nem fogják fel mennyire megváltoztatják őket sajnos
6-os valóban. Nekem nem ellenségem a digitális világ, sőt nagyon sokat olvasok az internetnek hála. De a többség sajnos nem erre használja, hanem mindenféle butító/megosztó/gyűlöletkeltő tartalmat fogyaszt vele. Vagy csak napi szinten darabolja szét vele tök fölöslegesen a figyelmét, ezernyi kis idióta felugró villogó ablakra reagálással.
Meg aztán én mivel még éltem a régi világban, nagyon is átérzem és élvezem pl azt, ha egy jó könyvet olvasok. Vagy telefonmentes beszélgetés a barátokkal. Egy jó erdei séta, természetjárás. Aki viszont úgy nőtt fel hogy már gyerekkorában a kezébe nyomták a tabletet, az sajnos függő lesz a képernyőtől is, meg a rengeteg információtól. Még én is rá szoktam függeni néha, úgy kell magamat tudatosan leállítanom, nem hogy az aki ebben szocializálódott, és nem ismer mást. Meg egyébként tényleg nyugodtabb, normálisabb, EMBERIBB világ volt korábban. Nem véletlen emelkedett meg ennyire a mentális bajok száma, már jó ideje vizsgálják hogy ennyi fölös, szűréstől mentes információval bombázás, és ez a folyamatos nyüzsgés, meg mindenféle, teljesen ellentétes emberekkel való kényszeres összezártság milyen károkat okoz, mert annyira az emberi tudat működése ellen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!