Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mik azok a témák, amik tabunak...

Mik azok a témák, amik tabunak" számítanak a tinédzserek körében?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a zaklatásra, a melegekre, stb.

2018. jún. 18. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Mostanában a munka.

.

2018. jún. 18. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

😂😂😂 nagy arc lehetsz!

2018. jún. 18. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a tinik körében manapság nincs sok tabu. Eléggé lazák és fesztelenek.
2018. jún. 19. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
mindenről van szó, már iskolában órákon is... zaklatás, melegek hétköznapi dolgok egy suliban, azok pont nem tabuk...
2018. jún. 19. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Tinédzser vagyok és ahogy elnézem a többieket, akár csak az iskolában, elég lazák, mindenről képesek beszélgetni.

2018. jún. 19. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Politika... Főleg a lányok körében.
2018. jún. 19. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
7%

Más politikai nézetek,

Társadalmi egyenjogúsák,

A nemi szerepek kérdése.

Ne akard megtudni, hogy hogy leordítanak nálunk a lányok a "női egyenjogúság" nevében, ha egy fiútól kérdezed meg, hogy hogyan kell nyakkendőt kötni.

- "Mert egy lány nem tud? Ugye? Hímsoviniszta!!!"

Baromira idegesítő (-_-)

(Én is lány vagyok)

2018. jún. 19. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon van ilyen, a zaklatás meg melegek meg főleg nem tabutéma.
2018. jún. 19. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
1-es a munka az többnyire csak a tinédzser és a szülei között nem beszédtéma :P
2018. jún. 20. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazából eléggé kettős a helyzet.

Egyszerre lehet szinte bármiről beszélgetni, és egyszerre nagyon érzékeny mindenki.

És ezen az általános érzékenységen belül vannak egyéni preferenciák bizonyos sokkal érzékenyebb területekre.

Nevezzük őket törésvonalaknak, amit csak kiphuatolni lehet, különben nagyon hírtelen reakció jöhet. Ilyenek lehetnek akár a melegség kérdése, (ez főleg homofóboknál érzékeny meglepő módon), vagy akár a politika (családból hozott dolog) ezek egyszerre nagyon merev világnézetek és talán ettől érzékenyek is. De sok ilyen lehet még.

És ha valaki ezt rosszul érinti, ott hamar bezár a másik.

Ezért kell puhatolni, és lassan építkezni, ha aztán sikerül egy erősebb baráti vagy bizalmi viszonyt építeni, ott már ezek az érzékeny témák is átjárhatók.

Ezen kívül a nagyon egyéni preferenciák kerülendőek (szexualitás, vagy valamifilé olyan teljesítmény amihez egy ember mérhető, akár ízlésbéli dolgok szélsőséges esetben.) Ezt kb úgy tudnám mondani, mintha egy felnőttet a fizetéséről kérdeznél, nem illik.

Ezek azok a speciális kérdések, amiktől egy tini rögtön átrakja az embert a crazy kategóriába.

Remélem segítettem.

2018. jún. 23. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!