Tudtok mondani olyan embereket, akik még élnek, de már legendásnak számítanak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy olyan emberekre lennék kíváncsi, akik még életben vannak, alkotnak, de már hosszú évekkel ezelőtt is világhírűek és a maguk szakmájában szinte már-már félistenek voltak, és akiknek már most biztos, hogy a nevére több száz év múlva is emlékezni fognak? Lehet az tudós, író, színész, énekes, politikus, sportoló, utazó, katona, akármi, a lényeg hogy még életben legyen de már most kultikus státusznak örvendjen. Tudtok mondani ilyen embereket?2018. máj. 16. 12:25
3/23 anonim válasza:
Számomra ilyen Steven Tyler,Slash,Ozzy Osbourne,Angus Young,Axl Rose,Brian May és még órákig sorolhatnám
7/23 anonim válasza:
Jelenleg a legnagyobb tudós/feltaláló legenda Elon Musk, de ott volt Stephen Hawking is amíg élt.
8/23 anonim válasza:
Stephen Hawkingot akartam írni én is. Szerintem Madonna is egy ilyen személy. J.K. Rowling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!