Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan ismerőseitek...

Vannak olyan ismerőseitek akik unalmukban hívnak titeket?

Figyelt kérdés
Ma jelentkezett egy...menjek el kavéra.Amikor a nyàron,ősz elején hívtam vagy beszéltük mindig volt kifogàs vagy majd jelentkezek és nem jelentkezett.És így van àltalàban.Hàt ma biztos nem megyek ilyen időben,a szomszéd településen lakik...nem csak az idő miatt ahova akarok eljutok, ma egyébként is előadàsra megyek.Az ilyen jellegű meghívàs kicsit arra hasonlít csettintek te meg gyere mert most unatkozom vagy nincs kedvem kimozdulni.Nyàron engem a hőség nem zavart elmehettem volna akkor is ha csak az volt neki a gond.
nov. 22. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Vannak, jol tetted, hogy lepattintottad. Csak oda menjunk ahova neki jo, akkor amikor neki jo, 2 napos hataridovel.

Ugyan ez telefonon, mikor raernek beszelni neki nem jo. Mikor utazik kocsival, vagy var valakire unalmaban felhiv es fel oraig beszel. Vagy addig amig meg nem erkezik az ismerose, utana lerakja.

Tipikusan potleknak hasznal.

nov. 22. 13:03
 2/7 A kérdező kommentje:

En is igy erzem,hogy jol tettem es jobban erzem magam tole.

Az is ismeros helyzet hogy ha neki jo mehetunk.Vagy meggondolja magat,hogy mashova menne.Lepattint egy elore megbeszelt kirandulast ahova bejelentkeztunk banalis indokkal.Ilyen es ehhez hasonlo dolgokat tapasztaltam masokkal.

Vagy kozepiskolaba mikor jartunk az egyik baratnom ha hivtam es volt nala valaki rogton rovidre zarta hogy x.y van nalam nem tudok beszelni. Ha en voltam nala es kozbe volt telefonhivasa beszelt 45 percet is

nov. 22. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

"Az ilyen jellegű meghívàs kicsit arra hasonlít csettintek te meg gyere"

Nem.

Ez csak szimpla meghívás. Ha van kedved és időd akkor elmész, ha nincs akkor keres mást és nem dől össze a világ.

nov. 22. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

A csucstarto kategoria nalam az, mikor hivok valakit bulizni es visszakerdez, hogy ki vezet?

Ha az en kocsimmal megyunk jon, ha neki kell vezetni a sajatjaval, akkor nem.. :D

nov. 22. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
3-as csak az a furcsa mindig olyankor akar talalkozni ha a masik hivja,kezdemenyez az altalaba nem jo vagy igerget aztan nem hiv.
nov. 22. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tovabbi gyongyszemek:

-Meg atgondolja, hogy raer-e es keres par nap mulva. Sose jelez vissza.

-Meg van beszelve fixen a hetvegi buli, lemondja egy 1. randi miatt. Amit raszervezett a bulira.

-Meg van beszelve a talalkozo idopontja. Attol fuggoen, hogy vegez az otthoni vallalkozassal. Felhiv, hogy menne-e 1 oraval elobb, vagy kesobb?(!)

Nincs mar szuksegem ilyen emberekre.

nov. 22. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:

6.igen meg atgondolom,meddig szoljak vissza es nem szol vissza.Nalam a vissza szolas azt is jelenti,ha nem a valasz.

A raszervezezest se szeretem ha mar megbeszeltuk ne lokj ki mas szemely vagy program miatt.Nekem is volt megbeszeltunk mozit egy baratnommel kozben hivtak masok szinhazba ugyanakkor.A mozi volt az elso program,odamentem.Amugy mindketto tetszett.A szinhaz helybe is lett volna a mizihoz utaztam fel orat.

Olyan is volt megbeszeltuk a majus 1-et hova megyunk mikor talalkozunk erre irt most nezi neki 9kor van mise a templomba ahova jar.Talalkozzunk 10- kor a megbeszelt 9 helyett.Hat abba a templomba volt mise reggel 7 is

nov. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!