Néhány ember kitöröl az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
Feltunt hogy facebookon neha kitorolnek engem az ismerosok kozul, mar nem vagyunk ismerosok olyanokkal akikkel korabban voltunk
Es nem tudom miert... nem vesztem veluk ossze. Nem osztok meg semmit, nem likeolok.
Azt nem tudom mikor toroltek csak feldobja a facebook hogy ismerjuk-e egymast... ezek az emberek ugyanazt a fiokot hasznaljak megneztem, nem csinaltak ujat
Szerintetek mi lehet az oka?
ma 12:11
1/4 anonim válasza:
Lehet megszakadt közöttetek a tényleges emberi kapcsolat, lehet évek óta semmit nem beszéltetek vagy találkoztatok egymással. Van, aki pár évente nekilát szelektálni, és törli azokat akik kiestek az életéből.
2/4 anonim válasza:
Akikkel évek óta nem beszéltem, és nem is találkoztam, azokat egy idő után én is törlöm. Nem kellenek szellemprofilok az ismerőslistámra.
3/4 anonim válasza:
"Nem osztok meg semmit, nem likeolok."
Pont ezért. Érdektelen vagy, ilyen emberekkel minek megosztani az életük egy szegletét? Talán azt hiszik nem is használod a fiókod.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy azt hiszik, teljesen inaktív vagy, mivel nem mutatsz online aktivitást, így inkább kitörölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!