Tényleg vannak olyan emberek akik még ismerőseivel egyikkel sem tegeződik? Az milyen ember lehet?
Nincs ilyen,m csak filmekben van, mert aki a szinkront írja, soha nem látja a filmet. Sokszor még a szinkronszínészek is teljesen vakon dolgoznak.
Mindig röhej, amikor megy a 18. évad, és a fél életüket jóban-rosszban együtt átszenvedő szereplők még mindig magázódnak. Másik jó vicc, maikor a hollywoodi filmekben a hős meg a hősnő már 40-szer dugtak, de még mindig magázódnak. "Kedves Béla, megtenné, hogy leszop?" "Persze, Mariska, kérem jöjjön közelebb."...
Béla szopja le Mariskàt?
Mondjuk 2021 van, minden megtörténhet.
Egyébként igen, én ismerek ilyen embert. A volt tanárom. A saját nevelt lányát is magàzza(19 éves), hallottam. Jófej tanár, sokat találkoztam vele gimis éveimben a kocsmában. 😂 De a kocsmában is magàzott mindenkit. Egy zseni egyébként, fotografikus a memóriája, zseni programozó, stb. Kicsit bolondos figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!