Lányok. Kötöttek már belétek pasik tömegközlekedésen, pl vonaton, buszon? Hogyan reagáltátok le?
Sajnos többször is volt ilyen.
Volt, hogy ignoráltam, volt, hogy leszálltam, volt, hogy szóltam a vezetőnek.
Vonaton, pár tini, nézték a dzsekimet és beszólogattak rá, röhögcséltek. Odaszóltam az egyiknek aki épp lesett hogy mi a q nyádat röhögsz?
"Mi vaaaannn? Ki szóóttttt hozád, nem is monntam semitttt HEHEHEEEEE"
Hát ne is mondjál, magadon röhögj te csöves buzhee. Milyen nadrág van rajtad, 5 számmal nagyobb, ki van belőle az a szikkadt segged, a hajad olyan mint a budikefe, a cipőd tiszta retek. Te röhögsz másokon? Büdös csöves. Na itt lefagyott a vigyor, valamit halkan pampogtak és átmentek másik kocsiba.
És igen, tudom hogy idegbeteg vagyok ✌🏻
Romákkal fura mód nem szokott gondom lenni, pedig a Miskolc-Keleti járaton megyek. Inkább csak az ilyen falusi kis tetvek szoktak okoskodni.
16 évesen költöztem Budapestre, és naivan azt hittem, hogy szabad rámosolyogni random emberekre, ha szimpatikusnak tartom őket. A második napomon jöttem rá, hogy nem szabad, mikor az arcomba beleállva üvöltött velem egy korombeli srác a kettes villamoson, hogy "faszt vigyorgok, faszt röhögök rajta". Csak rámosolyogtam, egyébként azért, mert tetszett :D Egészen addig, amíg ki nem nyitotta a kicsi száját.
Volt még egy eset a 4-6-on, első alkalommal dörgölőzött nekem a puhos igénytelen szarja, és nem hittem el, hogy ez tényleg megtörténik. Következő alkalommal ugyanaz a pali, ugyanaz a felállás, vasárnap esti villamos, szellősen vannak az emberek, hősünk mégis szorosan mellém áll, és mintha dörgölné magát. Tudtam, hol vesz élesebb kanyart a villamos, dühből belöktem az embert a csuklóba, fetrengett a hátán, mint egy büdösbogár, és utána le kellett szállnom, mert láttam, hogy mindenki azt gondolja, hogy én vagyok az idióta. Valamennyire elégtétel, hogy később egy facebook-csoportban felmerült az emberünk, és valami 40 nő tett ellene feljelentést, akikkel ezt szintén eljátszotta, és elfogták.
Egyszer a gödöllői HÉV-en a kocsi végében lévő üléseknél késő este ketten voltunk, jómagam, meg kétes eredetű barátunk, aki előkapta a pöcörőt és elkezdett hevesen maszturbálni, miközben végig nézett. Akkor már évek óta itt laktam és betanultam ebbe, megkérdeztem tőle, hogy azokkal a nagy virsli ujjaival mégis hogy tud egy ilyen kis faszt megfogni, ez a legkisebb, amit életemben láttam, én a helyében kettő ujjamat használnám, de azt is csak óvatosan. Lelohadt a kedve. Ja, és ő szállt le a következőnél, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!