Lányok. Kötöttek már belétek pasik tömegközlekedésen, pl vonaton, buszon? Hogyan reagáltátok le?
Figyelt kérdés
ma 20:59
1/5 anonim válasza:
Agresszívan nem, de olyan volt, hogy egy kollégával utaztunk a metrón, beszélgettünk és valami csöves cigány (nem volt csöves, csak ilyen retkes) elkezdett ott a száját nyalogatva pofázni, hogy de szép pár vagyunk. Leszálltunk és a következő metróval mentünk tovább.
2/5 anonim válasza:
Ja, meg volt egy másik, még NAGYON régen, amikor még discmannel hallgattam zenét, akkor is ilyen cigány srácok jöttek, hogy nekik is ugyanilyen van otthon, mutassam már meg. (Tipikus xD) Valamit ott magyaráztam, hogy hagyjanak már békén, aztán leszálltak rólam.
3/5 anonim válasza:
Sajnos többször is volt ilyen.
Volt, hogy ignoráltam, volt, hogy leszálltam, volt, hogy szóltam a vezetőnek.
4/5 anonim válasza:
Sajnos többször is megesett már ilyen velem is, bár "szerencsére" a buszpályaudvar gyakoribb helyszíne volt ennek. Vagy figyelmen kívül hagyom, vagy elmegyek onnan. Ha buszon vagyok, és tényleg problémás a helyzet, leszállok, amint lehet.
5/5 anonim válasza:
Romák sokszor beszólogattak. Ha lehet, ignorálom. Egyszer éreztem úgy, hogy futnom kell. Nem követtek, csak üvöltöztek utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!