Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Kötöttek már belétek...

Lányok. Kötöttek már belétek pasik tömegközlekedésen, pl vonaton, buszon? Hogyan reagáltátok le?

Figyelt kérdés
nov. 17. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Agresszívan nem, de olyan volt, hogy egy kollégával utaztunk a metrón, beszélgettünk és valami csöves cigány (nem volt csöves, csak ilyen retkes) elkezdett ott a száját nyalogatva pofázni, hogy de szép pár vagyunk. Leszálltunk és a következő metróval mentünk tovább.
nov. 17. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ja, meg volt egy másik, még NAGYON régen, amikor még discmannel hallgattam zenét, akkor is ilyen cigány srácok jöttek, hogy nekik is ugyanilyen van otthon, mutassam már meg. (Tipikus xD) Valamit ott magyaráztam, hogy hagyjanak már békén, aztán leszálltak rólam.
nov. 17. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos többször is volt ilyen.

Volt, hogy ignoráltam, volt, hogy leszálltam, volt, hogy szóltam a vezetőnek.

nov. 17. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos többször is megesett már ilyen velem is, bár "szerencsére" a buszpályaudvar gyakoribb helyszíne volt ennek. Vagy figyelmen kívül hagyom, vagy elmegyek onnan. Ha buszon vagyok, és tényleg problémás a helyzet, leszállok, amint lehet.
nov. 17. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Romák sokszor beszólogattak. Ha lehet, ignorálom. Egyszer éreztem úgy, hogy futnom kell. Nem követtek, csak üvöltöztek utánam.
nov. 17. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Vonaton, pár tini, nézték a dzsekimet és beszólogattak rá, röhögcséltek. Odaszóltam az egyiknek aki épp lesett hogy mi a q nyádat röhögsz?

"Mi vaaaannn? Ki szóóttttt hozád, nem is monntam semitttt HEHEHEEEEE"

Hát ne is mondjál, magadon röhögj te csöves buzhee. Milyen nadrág van rajtad, 5 számmal nagyobb, ki van belőle az a szikkadt segged, a hajad olyan mint a budikefe, a cipőd tiszta retek. Te röhögsz másokon? Büdös csöves. Na itt lefagyott a vigyor, valamit halkan pampogtak és átmentek másik kocsiba.

És igen, tudom hogy idegbeteg vagyok ✌🏻

Romákkal fura mód nem szokott gondom lenni, pedig a Miskolc-Keleti járaton megyek. Inkább csak az ilyen falusi kis tetvek szoktak okoskodni.

nov. 18. 08:21
 7/10 A kérdező kommentje:
A hajdúhadházi cigányok a legrosszabbak, sok néni megkért hogy üljek a fülkéjükbe, mert ezek a rohadékok minden fülkében keresik az áldozatokat.
nov. 18. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt már több ilyenre példa. Ma már, érettebb fejjel simán otthagyom és / vagy esettől függően pár szóval, kulturáltan, határozottan lerendezem (pl. hagyjon békén, ne érjen hozzám stb). Még ilyen max. 20-21 éves koromban néha lefagytam sokktól és a szégyentől (pl. volt, hogy heringparty metrókocsiban vki taperolta a fenekemet, de úgy, hogy vájatig lement, és nem mertem szólni).
nov. 18. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Pesten történt az eset, híres 4-6-oson csúcsidőben. Épp még az ajtóba betudtam szállni pasik közé, erre jött egy 2m magas öltönyös pasas és belökött az amúgyis zsúfolásig telelevő villamoson, hogy takarodjak már beljebb. Nem a pasiknak ment neki, engem lökött be, de a többi pasi hangosan mondta is utána neki, hogy normális-e.
nov. 18. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen költöztem Budapestre, és naivan azt hittem, hogy szabad rámosolyogni random emberekre, ha szimpatikusnak tartom őket. A második napomon jöttem rá, hogy nem szabad, mikor az arcomba beleállva üvöltött velem egy korombeli srác a kettes villamoson, hogy "faszt vigyorgok, faszt röhögök rajta". Csak rámosolyogtam, egyébként azért, mert tetszett :D Egészen addig, amíg ki nem nyitotta a kicsi száját.

Volt még egy eset a 4-6-on, első alkalommal dörgölőzött nekem a puhos igénytelen szarja, és nem hittem el, hogy ez tényleg megtörténik. Következő alkalommal ugyanaz a pali, ugyanaz a felállás, vasárnap esti villamos, szellősen vannak az emberek, hősünk mégis szorosan mellém áll, és mintha dörgölné magát. Tudtam, hol vesz élesebb kanyart a villamos, dühből belöktem az embert a csuklóba, fetrengett a hátán, mint egy büdösbogár, és utána le kellett szállnom, mert láttam, hogy mindenki azt gondolja, hogy én vagyok az idióta. Valamennyire elégtétel, hogy később egy facebook-csoportban felmerült az emberünk, és valami 40 nő tett ellene feljelentést, akikkel ezt szintén eljátszotta, és elfogták.

Egyszer a gödöllői HÉV-en a kocsi végében lévő üléseknél késő este ketten voltunk, jómagam, meg kétes eredetű barátunk, aki előkapta a pöcörőt és elkezdett hevesen maszturbálni, miközben végig nézett. Akkor már évek óta itt laktam és betanultam ebbe, megkérdeztem tőle, hogy azokkal a nagy virsli ujjaival mégis hogy tud egy ilyen kis faszt megfogni, ez a legkisebb, amit életemben láttam, én a helyében kettő ujjamat használnám, de azt is csak óvatosan. Lelohadt a kedve. Ja, és ő szállt le a következőnél, nem én.

nov. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!