Miért van az, hogy az interneten mindig lesz legalább egy ember, akiből előjön a nyelvtannáci?
Mindig, minden weboldalon, platformon, és témakörben van egy olyan személy aki ha egy hibát is lát az írásban, akkor rögtön javítja, és a mondandója mellé zárójelbe teszi, hogy hogyan kellett volna írni az adott dolgot.
Szerintem ennél gázabb dolog nem létezik, miért van ez, ennek van valami tudatalatti működése?
Ha már az életben nem alkottak lófüttyöt sem, valahol be kell szerezni némi sikert, ami csak maguknak az.
Amúgy empátiahiány, szűklátókörűség, nárcizmus, elfojtott agresszivitás, komplexusok, stb.
Főleg ma, amikor kb még a mikrohullámú sütőn is lehet netezni, a szövegbevitel meg lassan 1 darab gombra szorítkozik, a 80 ezer böngészőn, aminek 99%-a bugos.
Életemben 1x zavart valakinek a helyesírása, de nála tudtam, hogy direkt csinálja, mert olyan "jópofa", hogy olyan szétszórt.
2~ Kapásból téves beszólás, a csönd bölcsebb lett volna. Mert ha ilyen felsorolás ennyi taggal, akkor kell vessző. Annak idején hibás volt, hogy soha nem kell vessző. Te is "nagyon okos" voltál.
Más hibája van egyébként túlbővített mondattal és két "és"-sel. De különbség az, hogy én nem szóltam be neki. Mégpedig mert már elillan az ilyen a neten.
Kérdező, hiába erőlködsz: ha nem tudsz normálisan magyarul, az rólad állít ki bizonyítványt.
Még egy dolog: argóban sem valami dicsőség beszélni, és itt sokan elkövetik.
Aki itt, most javítani akart, és leírta a "gáz" szót, az nézzen magába.
17-es!
Akkor te ne foglalkozz vele,ha valaki felhívja a figyelmedet arra, hogy rosszul tudsz valamit, maradj hülye!
Tudjuk, hogy fáj az igazság. De nyugodtan dugd a fejed a homokba. Nem kötelező a te alacsony értelmi szinteden helyesen írni.
Viszont, aki igényes magára minden téren, az a saját anyanyelvének használatára is igényes.
Gondolom, éppen csak meg lett az érettségid és most jelenleg 4 műszakban robotolsz egy gyárban.
Oda, talán, jó lesz a te rossz helyesírásod is.
Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a h..lye. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!