Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy ember nagyon ideges,...

Ha egy ember nagyon ideges, akkor bölcs dolog nem szólni hozzá, addig amíg lenyugszik?

Figyelt kérdés

nov. 16. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Az egyedüli ami bejöhet, az a kiszellőztetés, vagy a csokoládé dobálása messziről. Esetleg egy váratlan vendég aki előtt viselkednie kell.
nov. 16. 01:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem, lehet ha nem szólsz hozzá még idegesebb lesz. Mert úgy gondolja, hogy azzal bünteted, hogy nem szólsz hozzá.
nov. 16. 02:10
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Az embertöl függ. Anyukámnak a figyelmét el kell terelnem, az apukámat 15 percre egyedül kell hagynom, a testvéremnek meg viccet kell mesélnem. Szóval mindenkinél más.
nov. 16. 02:21
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha be nem all a pofaja akkor menekulni kell. Ha passzivan duhos es pl kimegy cigizni es elotte volt egy ordibalas vagy valami, szerintem hagyd magara..
nov. 16. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Embere válogatja. A feleségemnek egyedüllét kell, hogy visszanyerje a nyugalmát, nekem meg, hogy kidühöngjem magam valakinek. Eleinte állandó konfliktusforrás volt, hogy mindketten magunkból indultunk ki.

Annyiban viszont igaz, hogy egy pattanásig feszült konfliktusban okos dolog tartani egy kis szünetet, kontextust váltani, majd higgadtabban folytatni.

nov. 16. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ember-, és helyzetfüggő. Ismerek olyant, aki ha ideges, igényli, hogy mindenki békén hagyja őt, ahogy olyant is, akinek kifejezetten az esik jól olyankor, ha valami vicceset mondanak neki, hogy lenyugodjon, elterelődjön a figyelme.
nov. 16. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!