Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki meleg vagy leszbikus...

Aki meleg vagy leszbikus honnan tudja hogy a másik ember is az? Hogyan indul el az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Lehet hogy velem is próbáltak már nők ismerkedni? Csak azt hittem ez barátkozás/közvetlenség?
ma 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudja... de hamar kiderül azért. A vonzalom az kicsit más, mint a szimpátia. És akkor már ki is derül.
ma 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy belső megérzésed az eseményektől függ hogy igazad lesz végül vagy nem.
ma 00:38
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Hetero nő vagyok. Le tudom vágni, ha pl egy férfi meleg, akkor is, ha nincs egyértelmű külső jele. Érezni rajta, hogy mennyire tart engem nőnek - mennyire férfi.

Nő irányából még nem éreztem ilyet.

ma 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Olvastam valahol hogy a leszbikusok karabinert hordanak. Szóval elvileg valamilyen módon kifejezik és jelzik egymásnak. Még elvileg azt is, hogy top vagy bottom. Meleg pasiknál is van valami, de arra nem emlékszem. Illetve nem tudom mennyire elterjedt.
ma 01:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Meleg férfi vagyok,középkorú. A nőkkel udvariasan viselkedem, de megtartom a távolságot és egyáltalán nem érdekelnek semmilyen formában. Ennek ellenére nagyon sokan próbálkoztak be,érdekes módon a fiatal korosztályokból, tehát a 40 év alattiakból.

Korombeli nők lehet,hogy érzik mi a helyzet,legalábbis abból,hogy kimért vagyok velük.

A férfiak közül szinte senki nem érzi,tudja, mert abszolút nem meleges sem a kinézetem,sem a viselkedésem.Sőt,volt olyan,aki ismerkedéskor nem hitte el,azt gondolta, egyike vagyok a melegekkel szórakozó családapáknak,férjeknek. Fiatal férfiak érzik meg páran,tavaly volt két esetem is munkahelyen,amikor négyszemközt elmondták,hogy szeretnének a párom lenni. A korkülönbség miatt szó sem lehetett róla.

Én nem vágom le ki meleg és ki leszbi, nem jó a "radarom" :) Csak abból látom,ha kézenfogva mennek, vagy egyéb nyilvánvaló jelből egy párnál.

Viszont mindig örülök annak, ha két egymást szerető leszbi,vagy meleg embert látok párban - annak ellenére,hogy jó pár éve magányos vagyok.

ma 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer azt hallottam valakitől, hogy a leszbikusok a hüvelykujjukon hordják a gyűrűt. Na, én azóta nem rakok arra az ujjamra gyűrűt 😀
ma 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!