Miért idegesít a beteg ember?
Van egy úgymond rossz "szokásom", idegesít ha valaki beteg. Na nem a rákbeteg meg hasonlók, hanem a megfázásos, köhögős, trüszkölős, fosós, hányós betegek nagyon idegesítenek. Nagyon zavar amilyen hangokat kiadnak, már maga a köhögéstől falra mászok. A férjem is ha beteg, menekülök ki az udvarra vagy bárhová csak ne kelljen hallgatni a kínlódást.
Tiszta agresszív leszek ha van valami beteg körülöttem mert egyszerűen idegesít. Tudom, nővérnek ne menjek, de nyugi nem is akarok. Biztos nem tudnám csinálni.
Más is van így ezzel, vagy csak nekem van ilyen rossz természetem?
Figyi, azt értem, hogy a folyamatos szipogás, köhögés miért zavaró.
A birkatürelmű pasim is könyörögve nézegetett már felém, amikor 4 napja folyamatosan krákogtam meg fújtam az orrom.
Amit te leírtál az telejsen más. Érdemes lenne elgondolkodnod, hogy ez kifejezetten a betegségeknek szól, vagy úgy alapvetően az elesett emberek zavarnak? Lehet ez egy fóbia is nálad.
Szerintem meg ez teljesen természetes reakció fertőző betegségek esetén, szimpla ösztön, az állatvilágban is a beteg egyedet kivetik, magától vonul el vagy extrém esetben meggyilkolják a társai. Pl az anyamacska simán kinyírja a beteges kölyköt, hogy ne pazaroljon rá felesleges energiát, hanem a többire tudjon figyelni.
De itt jön be az, hogy mi ugye nem vagyunk már ennyire ösztönlények, tehát az érzés természetes, de az agyaddal azért tudod, hogy egy nátha azért nem fogja kinyírni a famíliát és azért a szeretteidet legalább illene nem leprásként kezelni. :D Ha metrón látok ilyen krákogó beteg arcot, én is van, hogy csúnyán nézek és arrébb megyek.
Es mi van olyankor mikor te vagy nathas?
Amugy szerintem is tudat alatt a fertőzéstől felsz. Ezzel amugy en is igy vagyok, kerülőm a köhögő, tüsszögő embereket.
Kérdezitek, mi van olyankor, ha én vagyok beteg.
Semmi basszus, mert az a durva hogy sose kapok el semmit. Valami bivaly immunrendszerem lehet, pedig nem mondhatnám, hogy sok vitamindús kaját eszek. Alapból a zöldségből sose eszek.
Férjem ha itt fetreng lázas betegen, taknya nyála egybe, soha nem volt semmi bajom. Fosik, akkor se kapom el. Pedig itt szívunk egy levegőt, itt alszik mellettem, beleköhög az arcomba éjszaka.
De ha véletlenül 3 évente egyszer beteg is vagyok, én nem játszom el a végóráimat, mint ahogy egyesek szeretik ezt csinálni. És erre ugrok a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!