Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi történik...

Szerintetek mi történik ilyenkor egy ember fejébe mert szerintem ez már beteg, idegesít és horrorisztikus? a többi lent!

Figyelt kérdés
Együtt lakok egy emberrel 3hónapja aki más nyelven beszél az apartmanban és nem tudunk egymással beszélgetni csak munkatársak vagyunk és elkezdtem érezni hogy kialakult valamilyen perverzsége, valamilyen mély nyomós érzés kezdett érezni rajta mikor elmegyek mellette mintha valami komoly dolgot tett volna és azt titkolja!? Nem tudom de úgy érzem hogy veszélyes rám nézve és másokra is mert nem tudja a nemi életét és az alkoholfogyasztását kordában tartani! Minden nap iszik fent és szerintem jól dolgozik mert nem érzem hogy valami gondja lenne a munkahelyen és nem is idegesítő egyáltalán, csak érezhető rajta valamilyen veszély érzet! Mint aki valakit megölt vagy megerőszakolt már és olyannak tűnik mint aki ilyeneket titkol! Szerintetek váltsak másik apartmant? Igazából nyomasztó egy házba lenni ilyen emberrel mert nem tudod mi a perverzsége hogy mire vonatkozik?
2021. márc. 12. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
én ezt már nem bírom
2021. márc. 12. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy te mit érzel, semmit sem jelent objektíven.
2021. márc. 13. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

A motel 2 című filmbe volt egy nagyon jó párbeszéd.Idézem:

-Emlékszel,melyik fiú szexelt először a suliban?

-Csak arra,hogy melyik utoljára.

-Én emlékszem.Greg-nek hívták.Az egyik nyári szünet után valahogy más ember lett.Ugyanúgy viselkedett,mégis éreztük hogy történt valami.

-Tudom,mire gondolsz.Ösztönös megérzés,mint az állatoknál.

-Pontosan.Állati ösztön.Van hogy ránézel egy ürgére és rögtön megáll benned az ütő.Ösztönösen érzed hogy egy gyilkossal állsz szemben.Nem kell csúnyán néznie,meg se kell szólalnia.Mint az állatok,szagról leveszed.

2021. márc. 13. 00:18
 4/6 A kérdező kommentje:
3 - Pontosan.
2021. márc. 13. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
De kár, hogy nem ma ittam.
2021. márc. 13. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Kerdezo kezelesre szorul.
2021. márc. 13. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!