Mi a megoldás erre?
Rettentő igénytelen, lesz@rom típusú emberrel mit lehet kezdeni?
Vannak rendes ruhái, de mindig a legcsövesebb cuccában jelenik meg. A személyes higiéniája hagy kivetni valót maga után, szájszag és rendszertelen fogápolás. Testszag, ugyanis nem mindig fürdik. Borotválkozás elmarad, lassan olyan mint egy hajléktalan.
Nem is értem mi van vele.
Annyira ciki, mert megjelenik valahol és ez nekem is kellemetlen már. Hogy lehet így viselkedni.
Értem azt a részét, hogy mièrt szarik bele mindenbe (gyász), de közben engem is lejárat, főleg ha együtt kell megjelennünk valahol.
Rokonomról van szó, bármit mondhatok egyszerűen mintha a falnak beszélnék.
A külsőn kívül az egészségével se törődik, kellene járnia éves kontrol vizsgálatra, de nem megy mert “jó’ vagyok, nem megyek mert nem vagyok beteg”
És nem érti, hogy nem akkor kell menni, mikor már rosszul van.
A jelenlegi pàrja sz@rik bele, az csak ilyen szobadíszként funkcionál kb. Semmi ráhatása nincs, nem is értem miért vannak együtt.
Elkerülte a figyelmed ez a mondat:
"Vannak rendes ruhái."
Kérdező!
Hordja a rendes ruháit!
Valószínű nem csak a gyász miatt, hanem a "szobanövénye" miatt is maga alatt van, MAGÁNYOS!!! És te is csak azzal mész hozzá, hogy leszidod, meg szedje össze magát blabla, ahelyett, hogy szetetnéd, megértenéd és megfognád a kezét...
Persze lehet, majd itt megmondja neked az instant megoldàst, esetleg befizetheted egy pszichológusi tanàcsadásra, az is olyan kényelmes és modern megoldás lenne részefről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!