Aki horkol, hogy alakult a párkapcsolata, volt ebből gond, mit tettetek, mi a megoldás?
#1, #2:
Ha megtudnám, hogy ilyen stílusban, pofátlanul kibeszélnétek a hátam mögött egy anonim fórumon, én is elválnék tőletek.
#1 vagyok. Nagyon finoman fogalmaztam. Neki sokkal durvábban szoktam, annyira nem bírom már. Azt meg ezerszer elmondtam már neki mi lesz a vége ha így folytatódik.
A horkolás előfordulhat, hogy az életre is veszélyes!
Nagyon gyorsan alváslabort javasolok. Körzeti orvos beutalhat.
De erről nem tehetnek.Rossz a légzésük.
Biztos van ra megoldas csak orvos kell hozzá.
Ismim ilyen fulladásosan horkolt,de pl miutan lefogyott akkor megszünt neki.
De mindenkinél más megoldás van.
Akit meg zavar az esetleg próbáljon masik szobába aludni.Magyaran aludjatok külön.
Nagyon megkérek mindenkit ne okoskodjon mit kellene tenni, mennyire megérteni...Két csukott ajtó mögött hallom! Mit csináljak még ugyan? Meg ne engem minősítsen itt senki, mint pl. a #5.
Úgy igazán komoly próbálkozások nem voltak, csak én akartam, ő csak mutiban, meg szóban, de tenni sokat nem tett érte. Kértem menjen orvoshoz, ok, elmegyek. Leült a net elé hova kellene fordulni, és ennyibe maradt. Nem egyszer. Kértem fogyjon, ne egyen este, ne egyen tejterméket, talán allergiás rá. Mindenre hevesen bólogatott, hogy rendben. Egészen addig tartott, és rögtön felejtve is volt. Enyhe túlzással egyenesen a tejesflakonhoz indult. A sajt továbbra is a napi étrendjében maradt. A fogyókúrája mindig tartott vagy két napig, aztán jött, hogy mit rendeljünk este, mit vacsizzunk este... Egy ideig használt valami orrtyűt, ami kitágította aaz orrjáratokat, az olyan is-is hatású volt. Nyáron lefogyott vagy 4 kg-t, az jó volt, de most egy részét vissza is szedte. Jött is egyből az éjszakai hangzavar. Én megértem, hogy nehéz megállni ha valamit kíván az ember, teljesen megértem. De legalább valami köztes utat találna. Hogy eszi ha megkívánja, de ritkábban vagy keveset, mértékkel. De ha beindul, egyik sem. És még van hogy megsértődik ha emlékeztetem, hogy nem kellene. Megvan neki az szándéka a fogyásra, csak az akaratereje van a béka popija alatt.
A horkoló fél vagyok, es higgyétek el nem direkt csinaljuk. A fogyás talán segithet keveset, de a többi házilatika meg ezt meg azt ne egyen sem megoldas.
Orvosi labor, alvás apnea, kb egyetlen biztos megoldas az oxigenmaszk. Sajnos nagyon nem olcsó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!