Erre megoldás? Hogyan lehet egy ilyet kezelni? Lesz vala ha képes egy párkapcsolatra?
Csak én nem értem, hogy miért a normális fél hibája az, hogy nem kíváncsi minden jött-mentre?
Hahó, nem azzal van a baj, aki tudja, hogy ki nem kell neki, hanem azzal, aki képtelen túljutni az önön agyszüleményein, én zaklat mást a hülyeségeivel "szerelemből".
Szerintem is kommunikáció, figyelem, türelem és szeretet, de ha a másik fél nem hajlandó változni bármennyi próbálkozás ellenére is akkor inkább hagyjd el.
Kicsit nekem zavaros a cikk. De hasonlóan a sráchoz dezorganizált a kötődésem. Szóval néha közel engedem őket magamhoz aztán hirtelen eltaszítom egyszerre ragaszkodom és érzem azt jobb ha nincs most is és újra egyedül vagyok. És tudom, hogy ezen nekem kell változtatnom és nem várhatom el mástól, hogy megmentsenek mégis ha valaki úgy fordulna hozzám, amit az elsősorokban írtam nagyon örülnék. De hasonlóan a lányhoz én se szeretném, ha valaki szenvedne miattam. Szóval, ha ez valakinek sok nem igazán tudna segíteni, saját problémái is van ak az jobb ha meghátrál kapcsolatból. Inkább fájjon az elején legyen tisztázva szépen, mint folyamatos veszekedések.
2es vagyok. Még annyit hozzá fűznék, hogy persze mások vagyunk szóval olyan választ nem tudok adni ami mindenkire igaz lehet. Azt eldönteni még végképp nem tudom más kész lesz-e valaha egy párkapcsolatra.
Ezt, ha van a környezetedben hasonló személy nála kell érezned egy idő után. Hogy elég-e az amit beleadsz (kommunikáció, figyelem, türelem, szeretet) vagy nem. Ha nem akkor lépj ki a kapcsolatból. Ha tudod nem tudnál vele így törődni akkor bele se kezdj. Mert neked is rossz lesz és valószínű neki is
Akkor az ilyen emberek ha nem akarnak gyógyulni mi bármit is csinálhatunk csak idő pazarlás?
És minden komoly lepéstől amit tesznek feléjük ők annál jobban menekűl? És ha mind a 2 fél szereti egymást a másik még is taszítja őt az miért van?
Ha valaki nem akar változni az ellen hiába csinálsz bármit is nem fogja másképp látni ha el is gondolkozik máshogy a dolgokról még akkors sem fogja magának beismerni.
Ha valaki változni akar az nem megy 1ről a 2re de ott meg van az elhivatotság affelé, hogy gyógyuljon.
Pontosan nem tudom a sztorit és úgy érzem gondolsz egy konkrét személyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!