Budapestre költözés lehet a megoldás a problémámra ?
Már több mint 6 éve dolgozom egy munkahelyen, ahol nincsen előrejutási lehetőség, a kollegák megszoktak és elfogadtak, azonban már szívesen váltanék.
Vannak barátaim, akik között van 1-2 nagyon furcsa alak, nem szívesen bízom bennük.(A hátam mögött kibeszélnek és bizony a többieket is, illetve van köztük olyan akitöbb olyan nőre rástartolt, akivel én randiztam.)
Igaz barátom nagyon nincsen úgy érzem.
Családom szeret és elfogad, bár eléggé kis családom van.
Volt egy 4 éves kapcsolatom, ami szakítással végződött, azóta az elmúlt 3,5 évben hiába próbáltam meg mindent sajnos nem lett párom.
Sajnos minden nap előjön a magány, ami miatt rosszul érzem magamat, habár elég sok barátom vagyis inkább haverom van.
Amit még elmondok magamról: Szegeden élek saját lakásomban és férfi vagyok.
Vajon segíthet-e a Budapestre költözés abban, hogy legyen párkapcsolatom, normális munkahelyem, ahol megfizetnek illetve végre boldog legyek ?
Szerintem az ismeretlen, közönyös tömegben az igazán fujtogato a magány.
Karrier lehetőség nyilván több van, de több a vetélytárs is úgymond. Nagyobb a fizetés de drágább ott lakni.
Nem hiszem, hogy a te problémádra gyógyír lenne a Pestre költözés, azonban ha úgy érzed szükséged van egy kis kalandra, akkor vágj bele! Legfeljebb egy-ket év után hazamész. De ez nem tragédia.
Egy normális 1 személyes albérlet lassan már 140-50-től indul. Ráadásul egyetlen egy ismerősöd sem lenne, szerintem inkább magányosnak éreznéd magadat.
Nem tudom mi a munkád, te a nagyfaluban sem feltétlenül fizetnek meg annyival jobban, hogy megérje az egész cécót.
Hány éves vagy? 🙂
Csatlakozz a Havervagy csoporthoz facebookon, ezek ismerkedős estek szoktak lenni , egy este alatt 3-4x sorsolnak ki asztalokhoz, ahol 5-6 fő ül, igy csomó embert meg tudsz ismerni, akár baráti vagy szerelmi viszony is alakulhat ezekből 😊 Nekem van párom, én nem voltam még, de jónak tűnik 😊 Sok sikert kívánok Neked, annyira átérzem egyébként a helyzeted, én is voltam hasonló szituációban, hidd el, jóra fog fordulni minden♥️😊
" Sajnos autóm nincsen, arra gyűjtöm a pénzt és sokszor úgy érzem ezért bukok el a nőknél. Egy másodállásnak nagyon örülnék."
Neked nő kell, egy nőnek pedig férfi.
Minek az autó? A másodállás helyett lehetne kirándulni, szórakozni, jót nyaralni, és még találkozhatnál is valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!