Költözést fontolgatok Magyarországon belül. Szegeden élek és egyre élhetetlenebbnek látom a megyeszékhelyet, leginkább munka, megélhetés szempontjából. Szerintetek merre érdemes költözni országon belül?
Megélhetés szempontjából kizárólag Budapest, Pest megye egyes része és a nyugati határszél városai a megfelelők, ott is Ausztria miatt. A többi településre kár mozdulni, ugyanolyan a helyzet.
Szegeden rengeteg fejlesztés elmaradt egyébként, mert a kormánypárt büntetésbe helyezte. Itt semmi előrelépés nincs munkahelyek terén, jól fizető pedig alig van. Én imádom ezt a várost, de igazat adok neked kérdező.
A másik elviselhetetlen dolog Szegeden az éghajlat. Elviselhetetlen hőség és por mindenütt. Szép lassan sivatagosodik el a város, évről-évre rosszabb.
Sziasztok. Köszi a válaszokat, 8/9-es válaszoló:igen sajnos Szeged nagyon lecsúszott, pedig én is szeretem a szülővàrosom, de itt egyre nehezebb.
3/9-es válaszoló, nem hittem, hogy Kecskemét nem jó... Kár. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!