Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Költözést fontolgatok Magyaror...

Költözést fontolgatok Magyarországon belül. Szegeden élek és egyre élhetetlenebbnek látom a megyeszékhelyet, leginkább munka, megélhetés szempontjából. Szerintetek merre érdemes költözni országon belül?

Figyelt kérdés

2022. júl. 1. 01:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is Budapest a legjobb fizetés tekintetében, esetleg még Győr, Sopron Mo-on belül
2022. júl. 1. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Írány ströinötátye (románul külföld), mi innen székelyföldről már csakis külföldre megyünk dolgozni, de azon belül is már Németországra reá se nézünk :D

Megy Svédország de lefelé jár, mostmár Belgium, Svájc, Anglia. Bár én személy szerint most egyetemen járok, de ha nem mentem volna Írországba mentem volna hegeszteni.

Hosszú távon Svájc a menő. Itt erdővidéken nincs olyan falu legalább 1 - 2 haver ne legyen oda kint. Természetesen a fiatalok, amikor már meg szedtük magunkat jövünk haza nyissuk a céget ami épp annyit hoz, hogy egyik hónapról élünk a másikra és élvezzük a frissen alapított családdal az életet. Na így megy ez nálunk felé.

2022. júl. 1. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Mitől csúszott le szerinted Szeged? Én Szolnokon nőttem fel, ide jöttem egyetemre, aztán itt is maradtam annyira megtetszett Szeged. Neked mik a bajaid vele?
2022. júl. 20. 03:19
 14/18 anonim válasza:
Pest megyét ajánlom. Kevés légszennyeződés viszont közel a város 😍
2022. júl. 25. 21:44
 15/18 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló se munka, ez a legfontosabb számomra, de minden tekintetben rosszabb lett, tisztaság, az emberek rosszkedvűek, kiégettek. :(

A város maga tetszik, szülővàrosom, szeretem, de már nem élhető. Én így vettem észre.

2022. aug. 11. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Győrt nézd meg.
2022. aug. 12. 08:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Pest, Győr, Tatabánya
2023. jan. 17. 00:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Szintén Szeged, szintén uez a problèma. Én Győrt is kilőném. Van tapasztalat, Ausztriától messze és ott is telített minden a határ mellett, tehát csak Bécstől kezdődik a meló. Győrbe vagy emberfeletti a terhelés egy-egy mh-n vagy lófütty a fizetés.
2023. jún. 10. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!