Költözést fontolgatok Magyarországon belül. Szegeden élek és egyre élhetetlenebbnek látom a megyeszékhelyet, leginkább munka, megélhetés szempontjából. Szerintetek merre érdemes költözni országon belül?
Írány ströinötátye (románul külföld), mi innen székelyföldről már csakis külföldre megyünk dolgozni, de azon belül is már Németországra reá se nézünk :D
Megy Svédország de lefelé jár, mostmár Belgium, Svájc, Anglia. Bár én személy szerint most egyetemen járok, de ha nem mentem volna Írországba mentem volna hegeszteni.
Hosszú távon Svájc a menő. Itt erdővidéken nincs olyan falu legalább 1 - 2 haver ne legyen oda kint. Természetesen a fiatalok, amikor már meg szedtük magunkat jövünk haza nyissuk a céget ami épp annyit hoz, hogy egyik hónapról élünk a másikra és élvezzük a frissen alapított családdal az életet. Na így megy ez nálunk felé.
13-as válaszoló se munka, ez a legfontosabb számomra, de minden tekintetben rosszabb lett, tisztaság, az emberek rosszkedvűek, kiégettek. :(
A város maga tetszik, szülővàrosom, szeretem, de már nem élhető. Én így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!