Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestre költözés lehet a...

Budapestre költözés lehet a megoldás a problémámra ?

Figyelt kérdés

Már több mint 6 éve dolgozom egy munkahelyen, ahol nincsen előrejutási lehetőség, a kollegák megszoktak és elfogadtak, azonban már szívesen váltanék.

Vannak barátaim, akik között van 1-2 nagyon furcsa alak, nem szívesen bízom bennük.(A hátam mögött kibeszélnek és bizony a többieket is, illetve van köztük olyan akitöbb olyan nőre rástartolt, akivel én randiztam.)

Igaz barátom nagyon nincsen úgy érzem.

Családom szeret és elfogad, bár eléggé kis családom van.

Volt egy 4 éves kapcsolatom, ami szakítással végződött, azóta az elmúlt 3,5 évben hiába próbáltam meg mindent sajnos nem lett párom.

Sajnos minden nap előjön a magány, ami miatt rosszul érzem magamat, habár elég sok barátom vagyis inkább haverom van.

Amit még elmondok magamról: Szegeden élek saját lakásomban és férfi vagyok.

Vajon segíthet-e a Budapestre költözés abban, hogy legyen párkapcsolatom, normális munkahelyem, ahol megfizetnek illetve végre boldog legyek ?

2022. júl. 26. 11:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8. Megnézem :)
2022. szept. 10. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen világban minek akarsz kapcsolatot? Nem éri meg.
2022. szept. 11. 06:27
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Inkább állj bele a világba, szólalj fel valami elnyomás ellen, az tetszeni szokott a csajoknak is.
2022. szept. 11. 06:30
 14/18 NTBS ***** válasza:
26%
Nem ez a megoldás.
2022. szept. 11. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem igenis segíthet. Én 18 éves koromig otthon laktam a szüleimmel egy vidéki kisvárosban, az egyetem miatt 5 évig laktam egy vidéki egyetemvárosban és utána költöztem fel a fővárosba, egy éve. Mindegyik városnak és az ottani életemnek volt előnye és hátránya is, de egy idő után már mindegyikből szabadulni akartam. Lehet nem mindenki ilyen, de én nem bírom a passzivitást, a stagnálást, a monotonitást, az ingerszegénységet és folyamatosan szükségem van az újdonságokra, a változásra. Nyilván nem az aktuális földrajzi helyzeted miatt lesz jobb munkád, szociális életed stb., de a környezetváltozás lehet rád pozitív hatással, kipróbálhatod magad egy új közegben, új embereket ismerhetsz meg, új helyeket fedezhetsz fel stb., szerintem ez egy nagyon jó lehetőség és érzés, frissítő, felszabadító, kalandos. Én mindig akkor éreztem magam a legrosszabbul mikor csak poshadtam a megszokott életemben, ugyanúgy telt a napom, ugyanazokat az arcokat láttam minden nap stb., ellenben a váltáskor egy percig nem éreztem magam sem magányosan, sem reménytelenül, sem elveszettnek hanem ellenkezőleg, iszonyatosan élveztem az egészet.
2022. okt. 1. 12:57
 16/18 A kérdező kommentje:

15-ös köszönöm a válaszodat. Itt a gyakorikerdeseken még sosem kaptam ennyire bölcs, intelligens és hasznos választ. :)

Privát üzenetben nyugodtan felkereshetsz, ha szeretnél velem beszélni. :)

2022. okt. 1. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
[link] Végre le merték írni ! Itt a hivatalos, sajtó általi bizonyíték arra, hogy igazam van.
2023. febr. 19. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Abból a szempontból segíthet, hogy a vérpezsdítés, új környezet, komfortzónából való kimozdulás ad egy löketet.

De csodát ne várj tőle. Itt is vannak nehézségek, bár igaz hogy jóval több a lehetóség, vagy ha az eredeti terv nem jön be akkor gyorsabban találsz más alternatívát.

2023. febr. 20. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!