Miként érzed, te is osztod itt a GYIK-en az észt, miközben a saját problémáidat nemigazán tudod megoldani, szoktál azért tanácsot adni, nehogy más is a te hibádba essen, te megfogadsz ilyen tanácsokat az életben?
Figyelt kérdés
okt. 14. 11:01
1/13 anonim válasza:
Ha van valami problémám kérdést írok ki.
Ha van valami amit érdemben hozzátudok adni és érdekel a téma akkor válaszolok.
2/13 anonim válasza:
Vannak ilyen árnyalatai is a válaszaimnak, persze, de inkább véleményt fejezek ki, tapasztalataimat osztom meg. Tehát inkább a kérdezőre bízom, hogy mit gondoljon, új perspektívákat igyekszem átadni.
3/13 Katona Dius válasza:
Ahogy az előttem szólók.
Illetve a kérdést írok ki, és jön rá értelmes válasz, tehát nem trollkodás, hanem olyan, ami tényleg értelmes válasz, akkor átgondolom. Nem mondom,hogy minden esetben megfogadom (10-50 tanácsot egyszerre amúgy is lehetetlen :D ), de átgondolom, és ha úgy érzem, használható az ötlet,akkor megfogadom.
4/13 anonim válasza:
Nagyon másmilyen jellegűek a problémáim, mint amilyen kérdésekre válaszolok, így a kettő nem fedi egymást.
5/13 anonim válasza:
Szoktam. De mivel eltérő korosztályok vagyunk, sokat lepontoznak. Ennyit kb a segítség nyújtásról. A kérdések 90%-ra benyögik hogy menjen pszichológushoz a kérdező. Holott önmaga is megtudná oldani.
6/13 anonim válasza:
Leginkább belekötök mindenbe meg leoltom a kérdezőt. Ahogy az itteniek többségében.
7/13 anonim válasza:
Általában nincs összefüggés a problémáim és az adott válaszaim között. Azt érzem, hogy itt pocsékolom az időmet, ahelyett, hogy a saját életemet élném.
9/13 Senior Séf válasza:
Próbálom visszafogni magam. Bizonyos kor fölött nagyon erős a késztetés, hogy az ember megossza a tudását, a tapasztalatait a fiatalokkal, hogy ne essenek ugyanabba a hibába, amiben ő is járt. De tudom, hogy falra hányt borsó, mert ahogy fiatalon én sem hallgattam az "öreg okoskodókra", a fiatalok sem hallgatnak most rám. Mindenkinek meg kell járni ugyanazokat az utcákat.
10/13 anonim válasza:
OFF: Nekem azért a kedvencem az amikor valaki osztja az észt, majd feltesz egy kérdést, hogy igaza van-e amúgy. Vagy valaki osztja az észt közben saját maga is kérdez a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!