Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik az emberek zöme,...

Miért hiszik az emberek zöme, hogy az erőszak az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
Egy kérdés alatt olvastam egy választ, hogy mit csinált volna az elkövetővel...
szept. 8. 11:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
43%
Mert a legtöbb ember 2 bites és szóból nem ért…
szept. 8. 11:11
 2/26 anonim ***** válasza:
81%

Az #1 jól írja.

Egyébként tényleg vannak olyan esetek, emberek, ahol az erőszakon kívül tényleg semmi más nem használ.Csak az, ha mondjuk megölik az elkövetőt, mert van az a szint, ahonnan nem lehet változni.

szept. 8. 11:13
 3/26 A kérdező kommentje:
Kár, hogy némelyek még mindig a középkorban élnek.
szept. 8. 11:15
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg az a kétbites, aki egyetlen esetből ilyen következtetéseket von le. Konkrét eset nélkül nem lehet erre igazán válaszolni.
szept. 8. 11:15
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

Még mindig azon rugózol, hogy nem népszerű a bűnözővédő csodaszered, vagy Wade Wilson miatt akarod kisírni magad már megint?

A kérdezőnek ez a már a nem is tudom, hányadik kérdése a témában, a "jajj, nem szabad szegény bűnözőt bántani, ha ki akar rabolni, csak úgy szabad védekezni, nehogy megsérüljön". Nem tudom 100%-ban eldönteni, hogy csak egy troll, vagy teljesen hülye.

szept. 8. 11:36
 6/26 A kérdező kommentje:
Egy keresztény nem támogathatja az erőszakot!
szept. 8. 11:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Kontextusból kiemelve semmi értelme a kérdésnek. Nyilván vannak helyzetek ahol megoldás lehet az erőszakos fellépés, meg vannak helyzetek ahol nem.
szept. 8. 11:44
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

#6: most választ vársz a kérdésedre, vagy csak szórod a lózungokat?

Egyébként nem vagyok keresztény.

Másrészt nem támogatom az erőszakot, és elvből nem támogatom a halálbüntetést, de ennek semmi köze ahhoz, amiről Te írsz.

szept. 8. 11:46
 9/26 A kérdező kommentje:
Hamár a halálbüntetés. Semmilyen formában nem szabad a halálbüntetés te szerinted? A sorozatgyilkosnak sem? Miért igen, miért nem?
szept. 8. 11:47
 10/26 anonim ***** válasza:
92%

6.

Menjél templomba moralizálni!

szept. 8. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!