Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik az emberek zöme,...

Miért hiszik az emberek zöme, hogy az erőszak az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
Egy kérdés alatt olvastam egy választ, hogy mit csinált volna az elkövetővel...
szept. 8. 11:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

#9: a halál nem lehet büntetés, mert mind meghalunk. Ellenben ha meghal az elkövető, végleg elvesszük a lehetőséget, hogy megbánja a tetteit, hogy élete végéig naponta szembesüljön azzal, mit is tett. Sőt, az, hogy őt megölik, számára dühöt ébreszt, a másik oldal lesz a gonosz, így oldja fel a kognitív disszonanciát.

Emellett van valami félelmetes abban, hogy az állam egy tollvonással, hidegvérrel öljön meg embereket.

szept. 8. 11:54
 12/26 A kérdező kommentje:
És mitől leszünk jobbak ha az elkővetőt megöli a hóhér?
szept. 8. 11:57
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
#12: a hülye kérdéseidet írd ki külön. Egyelőre ez tök felesleges volt, mert semmi értelme, amikor konkrétan kifejthetnéd a témát, inkább tök másról kezdesz írni.
szept. 8. 11:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, ne haragudj.
szept. 8. 12:03
 15/26 Szolovjov ***** válasza:
81%
#6 Egy keresztény nem támogatja ez erőszakot? Láttuk a keresztes háborúkban, boszorkány égetésekben, stb. Ha nem demonstrálunk erőt, elveszünk. Az iszlám felmossa velünk a padlót. Egyébként én nem vagyok keresztény, se más. Semmilyen istenben nem hiszek, nincs vallásom.
szept. 8. 12:14
 16/26 anonim ***** válasza:
#6: Inkvizívió, keresztesháborúk, vallásháborúk?
szept. 8. 12:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Mi van velük?
szept. 8. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
#18: Te írtad, hogy "Egy keresztény nem támogathatja az erőszakot!", csak rámutattam, hogy igen. Tehát értelmetlen a kereszténység dogmája mögé bújni ebben a kérdésben
szept. 8. 13:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Nincs tökéletes ember, ahogyan tökéletes keresztény sem.
szept. 8. 14:21
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
mert ez egy barbár, tanulatlan nép, nem véletlenül választotok magatoknak tolvaj vezetőket mindig
szept. 8. 15:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!