Miért hiszik az emberek zöme, hogy az erőszak az egyetlen megoldás?
Figyelt kérdés
Egy kérdés alatt olvastam egy választ, hogy mit csinált volna az elkövetővel...szept. 8. 11:08
11/26 anonim válasza:
#9: a halál nem lehet büntetés, mert mind meghalunk. Ellenben ha meghal az elkövető, végleg elvesszük a lehetőséget, hogy megbánja a tetteit, hogy élete végéig naponta szembesüljön azzal, mit is tett. Sőt, az, hogy őt megölik, számára dühöt ébreszt, a másik oldal lesz a gonosz, így oldja fel a kognitív disszonanciát.
Emellett van valami félelmetes abban, hogy az állam egy tollvonással, hidegvérrel öljön meg embereket.
12/26 A kérdező kommentje:
És mitől leszünk jobbak ha az elkővetőt megöli a hóhér?
szept. 8. 11:57
13/26 anonim válasza:
#12: a hülye kérdéseidet írd ki külön. Egyelőre ez tök felesleges volt, mert semmi értelme, amikor konkrétan kifejthetnéd a témát, inkább tök másról kezdesz írni.
14/26 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, ne haragudj.
szept. 8. 12:03
15/26 Szolovjov válasza:
#6 Egy keresztény nem támogatja ez erőszakot? Láttuk a keresztes háborúkban, boszorkány égetésekben, stb. Ha nem demonstrálunk erőt, elveszünk. Az iszlám felmossa velünk a padlót. Egyébként én nem vagyok keresztény, se más. Semmilyen istenben nem hiszek, nincs vallásom.
16/26 anonim válasza:
#6: Inkvizívió, keresztesháborúk, vallásháborúk?
17/26 A kérdező kommentje:
Mi van velük?
szept. 8. 13:00
18/26 anonim válasza:
#18: Te írtad, hogy "Egy keresztény nem támogathatja az erőszakot!", csak rámutattam, hogy igen. Tehát értelmetlen a kereszténység dogmája mögé bújni ebben a kérdésben
19/26 A kérdező kommentje:
Nincs tökéletes ember, ahogyan tökéletes keresztény sem.
szept. 8. 14:21
20/26 anonim válasza:
mert ez egy barbár, tanulatlan nép, nem véletlenül választotok magatoknak tolvaj vezetőket mindig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!