Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért megy mindenki olyan...

Miért megy mindenki olyan komoly fejjel az utcán? Miért nem tudnak az emberek felszabadultabban lenni?

Figyelt kérdés
Utca komoly fej emberek felszabadultak

#utca #Felszabadultabbak
nov. 14. 14:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Pár válaszoló nagyon túl tolja. Attól, hogy nem mosolygok idegenekre, kuytyákra, gyerekekre, attól még nem vagyok megkeseredett. Pláne nem a kormány miatt. Nem kell mindent arra fogni.
nov. 15. 00:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Sok dolognak tudok örülni, de miért a nyílt utcán élném ki ezt az örömöm? :D

(Általában amúgy is épp bele vagyok feledkezve egy könyvbe vagy podcastbe útközben.)

nov. 15. 06:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne csinálnink? Úgy futni, mint Phoebe a Jóbarátokba??? Vagy mi?
nov. 15. 08:02
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert mégis hogyan kellene menni?
nov. 15. 08:03
 25/29 anonim ***** válasza:

"11 mindenki utál mindenkit,tudjuk"

Nem utál senki senkit, csak nem akarunk kelletlenül kontextusba kerülni másokkal. Nem akarunk leállni a csövessel, az unatkozó öreggel sem az ismerkedni vágyó incellel aki aztán 18 kérdést fog feltenni gyakorin, hogy rá mosolygott egy lány az utcán és mikor lesz az esküvő.

nov. 15. 08:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Gonosz incel,életébe egyszer rámosolyog egy nő és nem tudja kezelni
nov. 15. 19:52
 27/29 anonim ***** válasza:

Mert a világ nem körülötted forog, hogy vadidegen emberek vigyorogjanak a kedvedért, mint a vadalma.

Én sem mosolygok egyedül magamban az utcán, mert csak. Majd nevetgélek a családom, barátaim társaságában, idegen emberek meg abszolút nem érdekelnek.

nov. 15. 19:58
 28/29 A kérdező kommentje:
26-os és a gonosz incel tehet arról hogy selejtnek született mert ilyen genitikát örökölt, szerintem nem és nem néz rá egy nő sem.
nov. 16. 12:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ilyen arckifejezést vág, amikor nyugalmi helyzetben van az arca, vagy ez az alapnézése. Attól még, hogy komolyan néznek az utcán, lehetnek azok az emberek vidámak, boldogak, sikeresek az életben, mindennapokban. Ennyiből nem kell rögtön azt feltételezni, hogy mindenki depressziós, megkeseredett, frusztrált. Olyanok is vannak köztük, de nem olyan sokan, mint páran feltételeznék.
nov. 16. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!