Miért megy mindenki olyan komoly fejjel az utcán? Miért nem tudnak az emberek felszabadultabban lenni?
1es vagyok újra
Miért nem mész oda hozzájuk és kérdezed meg???😂
ha vidám embereket szeretnél látni, akkor ülj be egy időgépbe, és pattintsd vissza magad, a 80-as évek kaliforniájába.
minek kéne örüljön az átlagmagyar, miközben két zacskóval a kezében botorkál haza, a havanna-lakótelepre...?
Mit vigyorogjak az utcán idegenekre? Nem vagyok szefós.
Amúgy általában felszabadultnak tartom magam (kivéve reggelente munkába menet).
Ne bámulj másokat.
Lefogadom hogy az emberek nagy része még csak nincs is rossz hangulatban, csak a te agyad hiszi hogy csak az boldog és felszabadult, akinek 0-24 lobotómiás mosoly van az arcára fagyva.
Nekem is mondták már párszor életem során hogy "naaaa miért vagy szomorú?????? fel a fejjel ;)" aztán közben tök jól elvoltam magamban, csak épp nem vigyorogtam mint egy hiéna.
Nem tudom miért van beakadva egyeseknek, hogy a nyugodt arc az rossz hangulatot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!