Miért megy mindenki olyan komoly fejjel az utcán? Miért nem tudnak az emberek felszabadultabban lenni?
Figyelt kérdés
Utca komoly fej emberek felszabadultak#utca #Felszabadultabbak
nov. 14. 14:37
11/29 anonim válasza:
Eleve az utcán igyekszik mindenki a legsemlegesebb formáját felvenni, nehogy kelletlenül is kontextusba kerüljenek másokkal.
12/29 benhur1959 válasza:
11 mindenki utál mindenkit,tudjuk
13/29 A kérdező kommentje:
Szóval ez a normális nincs minek örülni hát ez van.
nov. 14. 16:23
14/29 anonim válasza:
#13 a saját depressziódat vetíted ki másokra (meg több kommentelő is)
15/29 anonim válasza:
Mert nem sikerült jól felöltözniük, és éppen szenvednek. De vannak még az állandó fapofák is, meg aki épp megvilágosodik, ezért az arcizmai nem működnek.
17/29 anonim válasza:
Az emberek nagy része, már az utcára is utál kimenni, nemhogy egy másik ember arcába mosolyogni, a politikai elit tönkre és reménytelenné tette az emberek jelentős részét!
Még is mire mosolyogjon, a keserves életre amit a kormány tett tönkre nekik!
18/29 anonim válasza:
De, van minek örülni, de nem az utcán. Sírni is van miért, azt sem az utcán tesszük. Az utcán semleges arcot vágnak az emberek, ezt értelmezheted komolynak, ha megfertőzött a toxikus pozitivitás.
19/29 benhur1959 válasza:
Nem orbán tehet arról hogy utálnak a nők
20/29 anonim válasza:
Én például minden percben ezer féle dologra gondolok. Jóra, rosszra, semlegesre. Vizuális típus vagyok, így a gondolatokat is magam elê tudom vetíteni. Nagyon koncentrálnom kell, hogy a valóságban maradjak.
Emellé zene nélkül nem szoktam kilépni az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!