Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyanok az emberek?

Miért ilyanok az emberek?

Figyelt kérdés

Semmi se jó nekik (nem bántásként érdem, békesség párti vagyok): Nyáron mást se lehetett hallani, minthogy "Jaj, de meleg van, mikor már hideg?" Most, hogy hideg lett, az ellenkezőjét hallani:

"Jaj, de hideg van, mikor lesz már meleg?"

tegnap 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Talán mert mindkettő rossz. Valami középút jó lenne.
tegnap 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert most azok rinyálnak akik nyáron nem rinyáltak. Mindig az rinyál aki elégedetlen, aki elégedett az nem fogja világgá kürtölni, hogy mennyire elégedett. Én örülök ennek az időnek, jobban szeretem a hideget, de nem érzek késztetést, hogy kérdéseket írjak ki róla mennyire örülök neki és hasonlók. :D
tegnap 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szigorúan az időjárásra vonatkozik a kérdés, akkor a szervezet lassabban áll át és szokja meg a változást (és tűri a szélsőséges kilengéseket). Amikor hirtelen nagyot változik a hőmérséklet, ahhoz előbb alkalmazkodni kell, és az átmeneti szakasz kellemetlen. És mit csinál az, akinek nyűgje van? Valakinek ki kell panaszkodnia magát.

A szélsőséges időjárást gondolom nem is kell megmagyarázni, hogy nem a huzamos 30°C feletti hőmérséklet az élhető, ami a hőhullámok alatt még jobban terheli a szervezetet. Nyilván a nagy melegben hideget fogsz kívánni, és fordítva. Mert ha megfigyelted, a kellemes időben nem panaszkodik senki, egy napsütéses, szélcsendes 15-25 fok közötti tartományban a nagy többségnek semmi baja.

tegnap 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Te meg az emberek maitt panaszkodsz.
tegnap 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Mert mi jo van abban mikor munusz fokokban várod a buszt a meloba, meg abban hogy 30 fokban aludni se lehet ahol nincs klíma es mondjuk az ablakot se nyithatod ki mert cigizik a szomszéd?
tegnap 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert mindkét szélsőséges időjárás valós testi és egyéb problémákkal jár.

Bár szeretem a meleget, azért a hetekig tartó 40+ fok minden, csak nem normális. Ilyenkor rettentően megnő a halálozások száma.

Hidegben ugyanez, szétfagy az ember, beteg lesz, ilyenkor is sok a halálozás, sokan megbetegednek.

tegnap 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Mert nem az adott pillanatnak él, midig a jobbat várja.

kérdés, hogy mi a jó?

tegnap 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!