Az idős, 80 körüli emberek alszanak delet?
Figyelt kérdés
nov. 12. 11:41
2/13 Metionin válasza:
Igen, apám minden nap alszik nappal, kicsivel dél után kezdi. 76 éves. A 86 éves mamám viszont sosem aludt nappal, csak mostanság a sztrókja után.
3/13 anonim válasza:
Kérdező, tanulj meg légyszíves érthetően fogalmazni a saját anyanyelveden! Ez a mondat teljesen értelmetlen és nem is tudom, hogy mire gondoltál.
4/13 A kérdező kommentje:
3-as. Mindenki más értette rajtad kívül.. A delet alszik egy létező vidékies fogalom.
nov. 12. 12:22
5/13 anonim válasza:
Nekem fiatalabb ismerőseim is alszanak, vagy legalábbis pihennek és elbóbiskolnak ebéd után. Nyilván olyan, aki otthonról dolgozik, vagy nem dolgozik már, vagy csak délelőtt dolgozik.
6/13 anonim válasza:
Én se hallottam még életemben, akartam is írni hogy fogalmazz érthetően. Akkor ez valami napközbeni szundi akarna lenni?
7/13 A kérdező kommentje:
Ebéd utáni alvás a jelentése.
nov. 12. 12:40
8/13 anonim válasza:
Én sem hallottam még így, mégis teljesen egyértelmű volt, hogy mit jelent.
9/13 anonim válasza:
Akkor változó, nekem pl nagypapám szokott, nagymamám viszont nem. (80-85 éves korosztály mindketten)
10/13 anonim válasza:
Én se hallottam még így sose, de azért értem. Akit ismerek az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!