Hogy lehet az, hogy másoknak minden egyből sikerül, nekem meg soha semmi?
Figyelt kérdés
Teljesen elvagyok keseredve, és élni sincs kedvem. A szüleim folyton azt mondogatják, hogy nincs rossz életem, de nekem nagyon rossz így, hogy még mindig ők tartanak el. Hiába szeretnék ebből a munkanélküliségből kitörni, egyszerűen nem tudok. Már több tanfolyamot is elvégeztem, és még sincs sehol sem siker. Minden velem egykorú sikeres ember, csak én nem. Még a suliban is egy totál szerencsétlenség voltam, mindig kevesebbet értem a többiekhez képest, és most felnőttként is le vagyok maradva. Nem ott tartok ahol kellene.
Nincs amiért éljek, de az öngyilkossághoz meg túl bátortalan vagyok. Nem látom a kiutat a helyzetemből.
nov. 13. 17:42
11/11 anonim válasza:
Nyugi, én is ilyen vagyok. Hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!