Hogy lehet az, hogy másoknak minden egyből sikerül, nekem meg soha semmi?
Teljesen elvagyok keseredve, és élni sincs kedvem. A szüleim folyton azt mondogatják, hogy nincs rossz életem, de nekem nagyon rossz így, hogy még mindig ők tartanak el. Hiába szeretnék ebből a munkanélküliségből kitörni, egyszerűen nem tudok. Már több tanfolyamot is elvégeztem, és még sincs sehol sem siker. Minden velem egykorú sikeres ember, csak én nem. Még a suliban is egy totál szerencsétlenség voltam, mindig kevesebbet értem a többiekhez képest, és most felnőttként is le vagyok maradva. Nem ott tartok ahol kellene.
Nincs amiért éljek, de az öngyilkossághoz meg túl bátortalan vagyok. Nem látom a kiutat a helyzetemből.
Vannak mázlista állatok, de a többség azért nem az. Vagy ami még szokott lenni, hogy amit te látsz az kívülről tökéletes élet, de lehet belülről rohad, csak azt nem látod és azt hiszed szerencsés, stb.
Fel a fejjel :)
Munka ügyben pedig értelmes ember sok helyre kell, lehet nagyobb körben kellene nézelődni.
-Karma,egyéb vállalt sorsfeladat (akár pl te akartad megtapasztalni, hogy milyen, ha akármennyire is jól, alázattal csinálsz valamit, nem fognak elismerni. pl lelkesedsz is, szeretnéd is jól csinálni saját magadnak is, hogy 'rossz munkát nem adunk ki a kezünk közül', addig kérdezel, amíg valamit nem tudsz, és utána megcsinálod a rádbízott feladatot tökéletesen, ahogy azt elvárják, hiba nélkül, még van,hogy akkor se ismernek el )
-embereknek akik esetleg kárt okoznak neked,a mentális sérülései (akár direkt okozzák,akár véletlenül)
-Meg még, egyik ismimmel beszélgettünk erről nemrég, arra jutottunk,hogy az élethez egy nagyrakás szerencse is szükséges. (A sikeres élethez.)
[Valaki meg azt szokta mondani,hogy a szerencse,meg a véletlen,azok Isten álruhában.]
Nagyon szélsőségesen látod, biztos vagyok benne, hogy neked is volt már, hogy sikerült valami és elhiheted, hogy nem mindenki sikeres és főleg nem elsőre.
Mi lett a tanfolyamokkal? Semelyiket sem tudtad befejezni vagy csak nem tudsz velük elhelyezkedni? Nem lehet, hogy csak nem jól csinálsz valamit? Pl. nem jó az önéletrajzod, nem küldted be elég helyre stb. Ez nem azt jelenti, hogy szerencsétlen vagy, csak van még hova fejlődni, amivel abszolút nincs semmi baj. Senki nem úgy született, hogy már tudta mit hogy kell csinálni.
Milyen tanfolyamokat végeztél?
A legtöbb ilyen tanfolyam nem jó semmire sem. A hagyományos szakmunkás tanfolyamok azok, amikkel el lehet helyezkedni, és az egyetem, de abból is csak a normálisabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!