A kövér nőknek mi a véleményük arról, hogy a legtöbb hozzászólásban igénytelennek tartják őket?
Figyelt kérdés
Én a magam részéről nem értek ezzel egyet,de mind női, mind férfi oldalról rengeteg ilyen véleményt olvastam.Sőt vannak ennél durvább vélemények is.nov. 12. 18:34
11/21 anonim válasza:
Nem vagyok elhízott, világéletemben vékony voltam, engem meg emiatt b@sztattak. De felháborító, ahogy itt ismeretlen emberekről beszéltek.
12/21 anonim válasza:
"Igénytelennek nemcsak azt nevezzük, aki nem tisztálkodik és nem vesz tiszta ruhát."
Ott a pont. Igényes ember számára alap dolog, hogy nem hízik el. Aki kövér, az meg csak saját maga tehet róla, ugyanis kalóriadeficitben mindenki le tud fogyni normális testalkatúra, aki csak akar.
13/21 anonim válasza:
semmi Az esetek 90%-ában valóban kövérség=igénytelenség.
14/21 anonim válasza:
10
Ennél a kérdésnél 7 kövér pontozta le a nekik nem tetsző kommenteket szemfényvesztésnek, de legbelül pedig tudják, hogy sajnos igazunk van. :P
15/21 anonim válasza:
nehogy már értékelni kelljen, hogy valaki fürdik, te jó ég... nem alapvető dolog ez?
Igen, az illatosság, tisztaság igényesség, de ez nem elég.. Cseppet sem igényes és egészséges, ha valaki átgördül a küszöbön és kifolyik az utcára, ne támogassuk már ezt az életmódot könyörgöm.. ezzel csak a sírba viszitek a másikat
16/21 anonim válasza:
A kövérség együtt jár egy erőteljesebb izzadással is, így nenik kevés a normál tisztálkodás.
17/21 anonim válasza:
Mindent bevetnek a kövér nők, ha sértegetik őket, visítanak, hőbörögnek, rínak és hosszú kabáttal, fekete rucikkal takarják, leplezik el a nagy testüket, de ami a lényeg, hogy képtelenek lefogyni, mert arra túlságosan nagyon gyengék és lusták, csak várják a csodát, ami sosem jön el, csak az egyre jobban idő előtti leépülés, magánnyal kísérve.
18/21 anonim válasza:
Férfi vagyok,és rajtam is van túlsúly.Talán meglepő,de én is azt mondom,hogy valamilyen szinten igénytelenség,mert alapszinten nem érdekel minket a kinézetünk.Az való igaz,hogy az elsődleges probléma az,ha valaki büdös,nem ad a higiéniára,és/vagy szakadt,koszos ruhákban jár.Tehát egy tiszta,ápolt túlsúlyos még mindig igényesebb,mint egy átlagos,vékony,sportos aki büdös.
19/21 anonim válasza:
Én kövér férfiként elég igényes vagyok önmagamra, de maga az hogyha nem foglalkozik az ember a testével az igénytelenség sajna akárhogy súlykolják az emberbe, hogy elfogadás. Én aki gyerekkora óta kövér ezt be kell látnom. Szóval dolgozok rajta, hogy úgy lehessek igényes, hogyha tükörbe nézek ne önbizalomhiány, és hányinger jöjjön rám. Eddig -40kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!